Aşırı derecede bakım ve makyaj aşığıyım. Her gün maske, cilt yağı, cilt masajı rutinlerim var. Akabinde makyaj çok severim. Fönsüz gezmem, olmadı maşa yaparım. Bilindiği üzere 4çocuğum var. Büyük kızlar bana hevesleniyor, 10 yaşındalar ama gizli gizli ruj sürüyorlar. Allık, fondöten neyse.yıldım artık ürünlerimi mahvedip bz yapmadık diyorlar. Son çare yalnızca evde olmak şartıyla ruj sürebilirsiniz dedim ruj sürdüm. Sevindiler tabii, ödevlerini yaparken eşim geldi kızları rujlu görünce kıyameti kopardı. Bağırdı bağırdı bağırdı.. Bu çocuklar bu yaşta ruj sürerse ilerde başedemeyiz diyor. Zamanı gelince ben en güzelini alırım zaten sürerler, çocukları bu yaşta kadınlaştırma dedi.
İyi ama hevesleniyor lar, sürmeyince de gizli gizli yapıyorlar. Bu şekilde davranırsan eğer iki gün sonra okula gidince köşeyi döner dönmez eteklerini kıvırırlar, gizli işler yaparlar bırak kontrolümüzde yapsınlar istediklerini dedim, benim kızlarım zamanı gelince ne isterse onu zaten giyecek dedi ve bana daha çok sinirlendi. Sizce napmalıyım? Eşim ya da ben hangimiz daha mantıklı düşünüyoruz?