0 oy
671 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Kizlar biz orduluyuz eşimin tarafı çok sert bı aile kayinpederden herkes çekinir eşimle kayinpederim hiç anlaşmalar eşim kumar oynuyor kayinpederim oynamasını istemiyor bende istemiyorum ama dinletemiyoruz bugün bana kayinpederim söyledi işte oynamasın flan dedim beni dinlemiyor ki geçen anneyede söyledim yok haram dehil flan yaptı neyse ben eve gelcektim kaynana kayinpedere söylenmeye başladı bağırdı işte senin oglundur sana çekmiş flan kayinpederim kalktı kaynanamı dövdü ben neye uğradığımı şaşırdım yapma nolur baba dedim bıraktı gitti evden neyse bende evime geldim yeni doğan bebegim var eşime hiç konudan bahsetmedim ama kaynanama üzüldüm bir yandanda kaynanamın bana yaptığı kötülükler aklıma geldi devran dönüyor bana az çektirmedi vallahi yeminle eşim beni dövdü o eşime kizmadi dahi anne olarak ama ben onun eşini tuttum ağladım o tam tersi hep evladım en iyidir çabasında 

12 Cevaplar

+1 oy
(343 puan) tarafından
İnsanda önemli olan vicdan ve merhamet bu duygulara sahipsin onu kaybetme.. Bak eşinde seni dövmüş babadan ne gördüyse onu yapmış. Çocuğunu iyi yetiştirebilecek tek sensin. Allah yardımcınız olsun
(1 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
-Reklam-
+1 oy
(5,455 puan) tarafından
İşte bu postta da görüyoruz ki, çocuklar ailelerinin aynasıdır. Ne yazık ki o bebek de aynısı olacak. 
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Etme bulma dünyası boşver 
(1 puan) tarafından
Vallahi öyle
0 oy
(2,797 puan) tarafından

İnsanlar neler yaşıyor böyle ya :(

Eşinden tut da yeni doğan bebeğine kadar üzüldüm 

(1 puan) tarafından
Öyle canım işte hayat
0 oy
tarafından
Her anne tarafsız olamaz maalesef
(1 puan) tarafından
Ama oğlunun huzuru için olması gerekli
0 oy
(10,179 puan) tarafından
Bir kere benim kayınpederimde kaynanamı dövdü çok kötü oldum saçından tutup sürükledi bende ağladım.yapma etme dedim 
(1 puan) tarafından
Gerçekten bilmiyorum ama yani üzüldüm bı yanımda nefsimiz işte
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Oğlu seni döverken ses etmediyse boşver sende. 
(1 puan) tarafından
Kız işte vicdanım yani in
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Ne olursa olsun ben sevinmem böyle bir şeye.  Ki emin ol yediği ilk dayakta değildir 
(1 puan) tarafından
Canım bende sevinmedim vallahi öyle bencrde
(2,786 puan) tarafından
Bosver eden bulur falan diye düşünme Allah kimseye yaşatmasın
0 oy
tarafından
Kaynanan adına üzüldüm evet etme bulma dünyası ama siz doğru olanı yapmışsınız bir kadının dayak yemesine her ne olursa olsun sessiz kalmamalı insan belki kaynanan yaptığından utanmıştır 
0 oy
tarafından
uzuldum koskoca kadinin bunlari yasamamasi gerek yazik
0 oy
tarafından
Tamam sana yanlış yapmış ama ben kadına üzüldüm o yaşta gelininin yanında o muamele gerçekten çok üzücü ben olsam kaldiramazdim kaç yaşında kadın yani sen yine de sesini çıkarma kalbini ferah tut 
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Bu yuzden aile onemli iste

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 580 göst.
16 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,065 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 532 göst.
+1 oy
31 cevap 982 göst.

411,671 soru

12,392,861 cevap

43,915 kullanıcı

Kategoriler

...