0 oy
98 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (20 puan) tarafından

Ne alıp veremediğiniz var elti kayınpeder kayınvalide en iyi gelin sizsiniz herkes kötü tm Esra Erol'da çıkın derdinizi dökün rahatlayın

2 Cevaplar

0 oy
önce (6,385 puan) tarafından

Sen ne kadarlik evlisin 

-Reklam-
0 oy
önce (3,790 puan) tarafından

Sanane kız canımız sıkılıyor onlara sarıyoruz belki.

Şaka bi yana kötü gelin yoktur kötülüğe itilmiş gelin vardır.

önce (1,627 puan) tarafından

bende deminki postta oldugu gibi ap.tal kocalar( deminki post sahibi kusurabakmaskn esine boyle diyorum ama oyle yani) apt.alca dusunen kocalar var. kadin cumartesi gunleri biryere cikamiyor gidemiyor gezmeye. neymis efendim eltisi ve kayni ile misafircilik oynayacaklar. her hafta gorusmeseler ayipmis. boyle sacmalikmi olur😂 herkesin hayati var götle don gibi her hafta niye goruselim. eltisi bikac kere cimartesileri disari cikabilmis. demekki bunlar gtmemis denk gelmis. ama bunlar hic haftasonu gezmeye gdemiyorlar surkli gorusmek zorunda ayipmis.   sanki eltim benim gul cemalime hayran bende inun gul cemaline hayran gibi haftanin 6 gunu bulusacagimiz gunun hayaliyle yanip tutusmamiz gerek yoksa ayip😂 boylr sacma sapan yetistirilen kocalar mevcut

Bi ara beninde a.ptal kocam konuşmadığım görümcelerimin evine gitmeye zorluyordu.gitnek istemediğimi çok istiyorsq kendisinin gitmesini söyledim.en son yine bi şiddetli kavganın eşiğine geldik.annesigil yan tarafımızda bağırdım çağırdım benim hayatım srnin ailenden ibaretmi diye.gelmiyorum konuşnadığım insanların evine dedim.o gün bugündür asla eşim teklif edemez.

yani aynen oyle . hayir bide konussan bile yani ne gerek var. bu hafta sonu avm ye gidelim dersin haftaya piknige gidersin . obur hafta kardeslerinle grosurain tamam . ertesi hafta yone bi disari yemege cikarain carsi pazar isin olur. nebilim  karsi komsuna gidersin dayi ogluna gidersin cocugunun arkadasinin ailesiyle gorusursun falan filan. herkesin programi olur . ben sana gore  yasayamam sen bana gore yasayamassin. biyere gitmesen bile yazin sicaginda sort don gomleg evimde sereserpe yatacagim haftasonu belki. mecburmuyum. kaynimi cagirmaya usturuplu giyinmeye . kisin sogugunda evde pineklicem belki. her hafta sonu yana yakila gorusmenin manasi ne .

Yok ben artık işi çözdüm bazı adamlar güzellikten anlamıyor.had hödden anlıyor.gelmek istemiyorum lütfen deyince kendilerini bi halt sanıp daha bi yükseliyorlar.

aynen . bakdin gordun guzelce anlamio bagris cigris bagriip resil

kepaz.e edecen o adami. baksa turlu umursamiolae

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 178 göst.
24 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde -anne- (14,948 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 846 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Busra63 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 727 göst.
3 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 774 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hblt (100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,121 soru

24,284,426 cevap