Shrina şöyle de birşey var kusura bakmasın bende kardeşimi çok severim canimdir ama bir ev parası harcayamam kardeşime herkes nerden bulunuyor o kadar parayı ki harcansin ,kardeşine ,bence buda yanlış birşey benim kardeşim fen liseninde okuyor şuan küçük , ha birşey olamazsa derslerini çalışmazsa burnu sürtsün yani o ezilmeyecek diye olan parayı onun önüne dökülecek hali yok herkesin ,temmuzda eşim mesela 60 bin maaş zam farkı aldı bir ayda farkı yatırdılar ben o 60 bini ekonami zor diye dolar bozdum koydum çocuğum var sonuçta lazım olur kendim bile tatile gitmiyorum ,imkanın var gitmiyorum , çocuklarımın geleceğini düşünüyorum yoksa çok rahat gidip gezip gelebilirdim, eşimde güzel maaş alıyor , ama bir evimiz bir birikimimiz olsun diye uğraşıyorum , ee kardeşim keyf etsin ,tatile gitsin, gezsin gelsin ben hamile halimle onun borcunu kapatayım, bu da çok yanlış borç yaptığı gibi kapatmasını da bilmeli,sorumluluğunu bilmeli cebinde parası yoksa en baştan tatile gitmemeli , hayatta cabalamayi öğrenmeli öyle al bu parayı bunla ticaret yap vs ile hayat gitmez ki , ya okuyup kendisi iyi biryerlere gelmeli ha olmadı o zaman millet nerden basliyorsa çalışıp kazanacak şöyle yardımim olurdu iş bulurdum kardeşime öyle yani hadi bir sefer iki sefer borç veririm ama bir ev parasida kardeşim iş kurşun diye harcamam ya kendi ayakları üzerinde kendisi durmayı öğrenmeli öyle tatil yapıp gelip ondan borç alayım bundan alayım en son ablamdan alır kapatirimla bu iş yürümez sonuçta bu kadında bir ailesi var doğacak bebeğini falan düşünmeli