Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Her gün 6 da kalkmaktan yoruldum
+1
oy
328
göst.
16 Eylül 2023
Diğer
kategorisinde
Aybukee
(
1,358
puan)
tarafından
soruldu
Her gün 6 da uyaniyo yaa alrm gibi 5dk gec uyanmaz 6 nedir yaa esimde hiç demez bugün sen uyu ben bakim diye.Uyaninca başlar hemen parka gidelim mi çizgi flm aç yapmayınca ağlar çok yoruldum artık yaa sürkli kızıma biseyler açıklama halindeyim sabah sabah içimi burayw döktüm beni bir tek sizler anlarsınız heralde
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
11
Cevaplar
+2
oy
16 Eylül 2023
sinos2194
(
151
puan)
tarafından
cevaplandı
Odasinin güneşlik perdesini kapatın birde migren hastalari için kalın kumaş tan yapılan fon perdeler var onlardan alın karanlık olsun odası sabaha karşı özellikle. Birde ben kinamiyorum ama çocuğun her dediği yapılmamalı bırakın birazda ağlasın yıksın evi ama onun her dediğinin yapilmiycagini anlasın. Ben ikinci kızımda çok çektim babanne dede halalar çok simartti birgün AVM de kendini yerlere attı hiç ellemedim goturmedim oyun alanına yine havalimanında yaptı aynı şeyi çok pahalı bir oyuncak istedi önünden gelmiyor ağlıyor kendini yere atıyor gittim oturdum sakince ağladı ağladı geldi yanıma diyeceğim o ki saçma belki ama yüz vermeyin evlat tabikide ama çok akıllılar bizleri nasıl kullanacaklarını iyi biliyorlar.
16 Eylül 2023
Leblebi
(
5,635
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy bebegi 5 te uyanan ben bi heves siyah fon perde aldim. Oda kapkaranlik oldu. Ama bebegim biyolojik saatinde yine de kalkmaya devam etti :( bi ise yaramadi yani.
Dediklerinize de katiliyorum her dedigini yapmayin sebebini aciklayin sonra birakin aglasin. Bende boyle yapiyorum. 1 yasindan sonra aglamaya kendini yerlere atmaya baslamisti simdi 22 aylik azaldi bu davranislari. Miziklaniyo sadece.
16 Eylül 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Sanırım bu simartma meselesi için kimseye taviz vermedim.
Biraz ağlıyor git öbür odada ağla bizi rahatsız etmeye hakkın yok diyorum duruyor duruyor biraz daha agliyop susuyor veya odadan çıkar çıkmaz susuyor her istediğini yapmıyorum ama yapmicagim şeyler içinde kriz gecirebilir sonradan normale donuyor birdaha ağlamıyor aglasada uzun sürmüyor çünkü annem zaten yapmicak kafasına giriyor
16 Eylül 2023
Leblebi
(
5,635
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de sebebini acikliyorum aglayabilirsin ama yapamayiz diyorum. Bazden agliyo bazden miziklaniyo. Biz de her istedigini yapmiyoruz. Artik eskisi kadar da istemiyo. Biliyo ki bi ise yaramayacak.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
16 Eylül 2023
Papatyaamm
(
1,384
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimkide öyle gözüne gün ışığı girmesin hemen kalkar ayağa hiç sevmiyor uykuyu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Eylül 2023
B. Sema
(
586
puan)
tarafından
cevaplandı
2.5 yıldır bizde böyleyiz.. üst üste 5.30 da kalktığı oldu.. Gün boyu ayakta zor duruyordum.. bugün bile 6 dan önce kalktı arabaaam diye ağladı arabalarını aldık yatağa yatırdım yarım saat ayağımda salladım ancak uykuya daldı. Geç yatmasına rağmen sabah erken kalktı.. kolay değil gerçekten.. babalar anlamıyor sizin dilinizle istemeniz lazım
16 Eylül 2023
Aybukee
(
1,358
puan)
tarafından
yorumlandı
Söylesem bile 1 saat tamam tamam diyor kalkmıyor artık söylemeyi de bıraktm ama kalkınca ilgilenir ilgisiz bir baba değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Eylül 2023
Kukuli
(
15,885
puan)
tarafından
cevaplandı
Yalniz değilsin. Bende hergün ayni saatte kalkiyorum. 2 kizim varr ikisi içinde gün 5.55 te başliyor. Benim eşim ilgileniyor ama yinede içim rahat etmiyor bende kalkıyorum.
16 Eylül 2023
Aybukee
(
1,358
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim eşimde uyanınca ilgilenir ama sen bak diyorm tamam tama kalkana kadar zatn ben kalkiyorm
16 Eylül 2023
Kukuli
(
15,885
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim bebeler babaaa diye uyaniyorlar zaten. Ben demesemde bakiyor ama uyursa diye güvenemiyorum ben.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Eylül 2023
Aysegul&20
(
5,537
puan)
tarafından
cevaplandı
Bugun benim sıpada 6 da kalkti ama hata benim dizi izlicem diye 8.30 da uyuttum normalde 9.30 da uyur 7.30 kalkardi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Eylül 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Bizde 4 aylığız 6 da kalkıyor bazen 5 de benim için sorun olmuyor şimdilik bakalım büyünceye kadanyr ne olurum allah bilir :) ama o sabah kalknca ki uykulu suratını yiyesim geliyor bu arada benim de eşim uyanırsa alır sen uyu bakıyım ben der acıkana kadar 1 saat 2 saat bakar sagolsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Eylül 2023
Pelin_22
(
163
puan)
tarafından
cevaplandı
Gunelikli kalın perdeile çözdüm bn o sorunu akşam 8 -9 arası uyuyor . Sabah 7 7.30 arası uyanıyor . Bir bicuk saat attı uyanması
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Eylül 2023
Tugbamelis
(
1,108
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizde aynıyız çalar saat gibi her gün 6 da kalkar öğlen de 12 de uyur uyutmadan önce her işimi yaparım onunla uyurum 1 saat dinlenir kalkarım daha sonra yemeğimi ocağa koyar uyanınca oyun oynar parka gideriz ben çözümü böyle buldum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Eylül 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Saglikli olan bu erken uyanmasi zaten ben aksam 9 veya 9.5 uyuturum sabah yedide uyanir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Eylül 2023
Ben anne
(
3,886
puan)
tarafından
cevaplandı
Biyolojik saati kolay kolay değiştiremezsin. Bende yoruldum, gözümü açar açmaz 2 bebeğe 2 çocuğa 1 de eşime koşturuyorum. Bende yorgunum, ölünce dinlenirim herhalde.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
16 Eylül 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Bizde 6 da kalkıyoruz alarm gibi