0 oy
471 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba hanimlar sezeryan doğum yaptım 44 gün oldu iliskiden korkuyorum ya tekrar hamile kalırsam diye çekiniyorum sizde böyle oldunuz mu 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oldum bende de korku oldu canim 
tarafından
Ne olacak bilmiyorum aylık iğnelerden vurulmayı düşünüyorum
tarafından
Benim eşim korunmayı kabul etmiyor sadece geri çekilmeyle korunuyoruz
tarafından
Aynı sorun bizde de var ama geri çekilme ne kadar güvenli bilmem ya olursa
tarafından
Ben doğum yapalı 3 ay oldu hemde sezaryan adetim 5 gün gecikti bu ay geçen ayda 2 gün leke olmuştu
(682 puan) tarafından
Aynen canim valla kacak göcek ne olur ne olmaz kondom afedersiniz ama bı nevi cekmeye göre daha ıyı
-Reklam-
0 oy
(496 puan) tarafından

Bende de aynı korku var korunmamiza rağmen :(

tarafından
Nasıl korunuyosunuz perşembe günü gidicem sağlık ocağına iğne düşünüyorum
(496 puan) tarafından
Eşim korunuyor :) en mantıklısı bu diye düşünüyorum, riskli De olsa. Çünkü kadın korunduğu zaman boş yere hormon değişikliği yaşıyor
0 oy
(720 puan) tarafından
Korunsa bile hamile kalanları duydukça insan bi çekiniyor tabi ilişkiden ama benim asıl korkum ilişki sırasında çekilen ağrıdan dolayı 5 aydır ilişkiden uzağım daha da yapamayacam galiba 
tarafından
Yok benim ondan korkum yok oda sezeryan olduğum içn sanırım sen normal mi yaptın
(720 puan) tarafından
Evet normal doğum yaptım bir kere denememiz oldu ama ağrıdan devam ettiremedim yani o ağrı doğumdan beterdi kimisi zamanla azalır o ağrı falan diyor ama ben cesaret edemiyorum
tarafından
Islaklik için krem kullanabilirsin canım bende tekrar hamile kalırsam diye korkuyorum bi yandan eşimi düşünüyorum kaç aydır bekliyor
(720 puan) tarafından
Korunma olarak ertesi gün hapı baya etkili diyorlar canım birde eşinde dikkat ederse sorun olmaz sanırım
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Çokca korunma yöntemleri var al önlemini sen gerisi allaha kalmış korkma bu kadar.  
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Doğum yapalı 5ay oldu hala korkuyorum hamile kalmaktan üstelik 3aylık iğneyle korunuyorum. Hamilelik de çocuk bakmak da kolay birşey değil
0 oy
(12,676 puan) tarafından
Bende korkuorum ama yapck bişey yok... biz onlemimizi alalm da gerisi Allaha kalmş..
0 oy
(725 puan) tarafından
Aslında korku insanın başına getirir. Ben sağlık ocağından prezervatif alıp onu kullanıyoruz doktor iğne ve hap ı  önermiyorum demişti 
0 oy
(306 puan) tarafından
Dogum korkusundan cok iliski anındaki acıyı tarif edemem. Canindan Can gidiyor resmen :(
0 oy
(2,133 puan) tarafından
3 aylik igne vurun canimm ☺️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 129 göst.
+2 oy
21 cevap 676 göst.
0 oy
3 cevap 258 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy