Kızlar ilk gebeliğimde 24 haftadan kontrole gittiğimde doktor dedi ki sen neden şehir dışına çıktın. Böyle giderse erken doğurursun bebeği kaybedersin. Bu nasıl sorumsuzluk vesaire falan progestan ve diğer geliştirici iğne verdi bana yat dinlen dedi. Ben o korkuyla sadece tuvalete kalktım. 13 hafta yattı sonra doğum yaptım. Çok şükür Bir kızım var şimdi Bir çocuk daha istiyorduk . Ama yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korktum. Yine de Allah nasip ederse inşallah şimdi bir çocuğum daha olacak 27 haftalık hamileyim. Ama sürekli aynı şeyleri yaşayacağım diye tedirginim hafif bir ağrım olsa kasıklarımda falan doktor arıyorum. İlk gittiğim doktora gitmiyorum bu arada. Doktor progestan verdi ağrın sancın olduğunda kullan dedi ama ben olsa da olmasa da progestanı kullanıyorum. Ağrı sancı olduğunda gezme cinsel ilişki iş yapmak hiçbiri yok dedi. Ama ben kendimi bunlardan soyutluyorum zaten. Bide uzun boylu bir insanım zayıf biriyim o yüzden benim hamileliklerimde çocuk çok midemin o tarafa doğru çıkmıyor. Görenler karnın aşağıda diyor. Bundan da etkileniyorum sanki erken doğuracağım sanıyorum. Bu psikolojiyi nasıl atabilirim kafamdan daha 27 haftalık nereden baksan 10 haftam var nasıl geçecek. Burada yazdığınız olumlu şeylerden de etkileniyorum. Bana akıl verin lütfen
1,513,756 soru
24,687,127 cevap
368,124 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın