0 oy
384 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,206 puan) tarafından
Kızlar eşimle şakalaşıyorduk el kol şakalarından nefret ettiğimi bilir ve yapar neyse az önce tekrar yaptı ve bende şakasına terlik fırlattım denk gelmedi bile 

Ayyy öyle bir abarttı ki sanki ona denk geldi ve vücudundan parça koptu sanki sonra çarptı kapıyı gitti bazen adet olduğunu bile düşünüyorum sabahtan beri temizlik yapıyorum ve evime az sonra misafir gelecek adam topladığım her yeri dağıtıyor zaten sinir oluyorum böyle uyurken yastık bascam kafasına bir gün jslxkslksldmxlxkfb 

Bir de bugün belim çok fena ağrıyor ne oldu bilmiyorum ama topallıyarak yürüyorum dalga gelip gülüyordu bende sende işte sakatlan o zaman görürüm seni dedim neymiş ölümle beddua etmişim ona 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Puhahahaaaaa baze  adet olduğunu düşünüyorum yerden sonra koptum Allah iyiliğini versin kız :D

(2,206 puan) tarafından
Öyle ama napimmm ay ay böyle oluyor bu adam
-Reklam-
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Ay ne mızmızlanmış cidden karı gibi skjsksks gerçi biz onlar kadr hassas değiliz 
(2,206 puan) tarafından
Aynen öyle valla yaaaa mızmız adet dönemi ablasınzöznxldjxlxjkx
0 oy
tarafından

Bi paket cukulata ver sakinlesir madem muayen gununde :D

(63 puan) tarafından
Hiç güleceğim yoktu ,☺️☺️
tarafından
Djkddkdhdixkx :D
(2,206 puan) tarafından
Çikolata yemeyen cinsten bu başka türlü de sakinleşmiyor mızmız Bir adam her ay böyle bir şeyimiz oluyor muhakkak artık adet olduğuna eminim
0 oy
tarafından
Eşimde bana her şakayı yapar bı yeri incinsin bazen aniden basar çığlığı napiyon sen kopardın etimi diyo ben robotum herhalde 7 24etimi skyon koca herifsin neren koptu diyom kız gibi oluyolar bazen tripleri
(2,206 puan) tarafından
Aynen öyle Ay benim bugün buram tutuldu masaj yap der masaj yaparım canım çok acıtıyorsun yavaş yap der
0 oy
(9,620 puan) tarafından

Menopoz döneminin yaklaştığını gösterir bence :D

(2,206 puan) tarafından
O da olabilir Vallahi canım ama en azından menopozdan sonrası güneşli günler bu ara ara böyle oluyor menopoz öncesi galiba
0 oy
tarafından
Ayyy benim eşimde öyle gıcık oluyorum 
(2,206 puan) tarafından
Vallahi benim böyle olduğu zamanlar ağzının üzerine iki tane vurasım geliyor ama böyle kan gelecek şekilde
0 oy
(29,414 puan) tarafından

Bence adet fln değil bildiğin lohusa döneminde 

(2,206 puan) tarafından
Vallahi canım ben de lohusa oldum da benim böyle triplerim yoktu bunun her ay muhakkak oluyor
0 oy
tarafından

Tek böyle düşünen ben değilmişim demek ki  :D Ay başın mı geldi diye sorarım beni çıldırttığı zaman :)

(2,206 puan) tarafından
Ben de şey diyorum eşime kanamalı dönemindesin galiba sonra şey diyor sensin kanamalı ama ne yalan değil öyle
0 oy
(135,706 puan) tarafından
topunu yakacann
(2,206 puan) tarafından
Yakacağım yakacağım bu adet dönemleri oluyor ya keseceğim komple bir daha olmasın
0 oy
tarafından
Eşinin mesleği ne canım 
(2,206 puan) tarafından
İnşaat canımmm Ne diyeceksin ki buradaki adam inşaatta Bu çalışıyor ama evet öyle çok narindir Benim Koca bebeğim
tarafından
Kız benim eşim özel guvenlikti aynı seninki gibiydi herşeye alınır küser çocuk gibiydi sen şunu şöyle yapmayim bişey der dersin o kalkar başka biswye takilir ve bu kaç deng geldim güvenlik olanlarda bu oluyo dedim acaba mi
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Antropoza girmiş eniste :)) ayni modelde benim abim allah size sabirlar veree 
(2,206 puan) tarafından
Canım öyle şeylerin sonu güneşli günler görüyorlar o kişiler bu her ay böyle bir kere girsin de bari sonraki güneşli günler göreyim artık her ay böyle s**** s**** karı gibi tripleri var
(2,685 puan) tarafından
Aynisi bacim aynisi abimde oyle yengem cok sikayetci bazen boşanmayi bile dusuyor :(
(2,206 puan) tarafından
Vallahi öyle canım ya ben de bazen düşünmüyor değilim ama ciddi anlamda düşünmüyorum böyle özelden işte bulunursun ya öf boşanacağım diye Hani o ciddi değil ama sonuç olarak insanın bir aklımdan geçmiyor değil Bir de tripleri yetmiyormuş gibi bir de her şeye de karışırlar mesela evdeki bir bardak diyelim o bardağı alıp Neden oraya koydun Gibi Gibi
(2,685 puan) tarafından
Enisteyle abimi yan yana birakip kacin siz kizzz yaa bizimkinin de var o huyu ben nereye koyduysam orda durcak niye yerini degistirdin diyomuş bazen bogasim geliyo abimi ama gelin kizin bize anlattigini soyleyemiyorum yoksa bi tonda ona kavga kiyamet

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 335 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 197 göst.
8 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ananinki (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
2 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 294 göst.