Merhaba hayatımın en zor dönemini yaşıyorum.. Öncelikle bikac yıllık evliyim çocuk düşünüyorduk deniyorduk. Hamile kaldığımı öğrendim ve eşimin beni İnternet üzerinden aldattığını yakaladım. Aileme söyleyemedim hamile olmasam her şey çok farklı olurdu. Nasıl tepki verirler bilmiyorum bazı aileler ne güzel sahip çıkıyor evlatlarına. Bizimkiler evlenmeseydin o zaman der muhtemelen.. sadece ablamlara anlattim. O da hamileyim diye artık bosanamam gibi davranıyor. Ben unutmadım hazmetmedim desemde beni görmezden geliyo eşim memur olduğu için aa bak senin maddi durumun iyi falan diyo o kadar kötü şey yasamisim halbuki (Kendisinin maddi durumu iyi değil annemlerin iyi )
Üni mezunuyum güzel bi mesleğim var ama maalesef ne atanabildim ne iş bulabildim(çok çabaladım:( )
Çıkar yol su an iş bulup kendimi kurtarmak ama nasıl.. ailemle bi süre yaşayıp sonra kendime yepyeni bi hayat kurmak hayalim ama... cok zor.
Benim durumumda olan var mı ne yaptınız nasıl yaptınız? Kimseye muhtaç olmadan siyrilmak istiyorum ama sanırım bu biraz zor olacak. Mecbur aileme sığınmak zorundayım tabi kabul ederlerse. O ev bana cehennem olacak biliyorum o yüzden iş bulmadan ya da atanmadan bosanamiyorum ama nereye kadar ne zamana kadar..