0 oy
509 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba hayatımın en zor dönemini yaşıyorum.. Öncelikle bikac yıllık evliyim çocuk düşünüyorduk deniyorduk.  Hamile kaldığımı öğrendim ve eşimin beni İnternet üzerinden aldattığını yakaladım. Aileme söyleyemedim hamile olmasam her şey çok farklı olurdu. Nasıl tepki verirler bilmiyorum bazı aileler ne güzel sahip çıkıyor evlatlarına. Bizimkiler evlenmeseydin o zaman der muhtemelen.. sadece ablamlara anlattim. O da hamileyim diye artık bosanamam gibi davranıyor. Ben unutmadım hazmetmedim desemde beni görmezden geliyo eşim memur olduğu için aa bak senin maddi durumun iyi falan diyo o kadar kötü şey yasamisim halbuki (Kendisinin maddi durumu iyi değil annemlerin iyi ) 

Üni mezunuyum güzel bi mesleğim var ama maalesef ne atanabildim ne iş bulabildim(çok çabaladım:( )

Çıkar yol su an iş bulup kendimi kurtarmak ama nasıl.. ailemle bi süre yaşayıp sonra kendime yepyeni bi hayat kurmak hayalim ama... cok zor.

Benim durumumda olan var mı ne yaptınız nasıl yaptınız?  Kimseye muhtaç olmadan siyrilmak istiyorum ama sanırım bu biraz zor olacak. Mecbur aileme sığınmak zorundayım tabi kabul ederlerse. O ev bana cehennem olacak biliyorum o yüzden iş bulmadan ya da atanmadan bosanamiyorum ama nereye kadar ne zamana kadar..

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öncelikle çok üzücü bir durum çok acı bir durum 

İhanetin affı olmaz malesef insanın midesi kalbi kaldırmaz. 

Bu aldatan erkeklerin hepsinin kökü kurusun inşallah! 

Bence ailene anlat canım kesinlikle bilsinler
(1 puan) tarafından
Amin ettiğim bedduanin haddi hesabı yok zaten.. biz her şeylerini çekiyoruz annesinin huylarını kötülüklerini kendi huylarini.  Ama kazık yiyen yine biz oluyoruz. Gözüm açıldı artık asla güvenmem. Zaten hiçbir işi rast gitmiyor gitmesin inşallah ölümü bile can cekiserek olsun çok beddua ettim çook.. madem aldatacaksin cocuk niye istiyorsun. Aileme anlatmak sorun değil ama işte onlar da affet falan derse iyice yüz göz olacaklar ondan korktuğum için söylemedim.
tarafından
Bence anlat sen canım
-Reklam-
0 oy
(858 puan) tarafından
Canım biz şimdi burada ne söylesek boştur ama yorum istemişsin Ben de kendi yorumumu yapayım açıkçası sanırım daha yeni evlisiniz tabii ki aldatma hiçbir şekilde kabul edilebilecek bir şey değil ama öyle gördüğünehemen boşan diyemem bir konuş eşinle oturun bir yola varın kendisini sen daha iyi tanıyorsun nasıl biridir sana karşı iyi mi kötü mü ileriki zamanlarda sizi neler bekler ona göre bir adım at derim çocuğunun geleceği de ve mutluluğu da çok önemli tabii ki. Allah yardımcın olsun.
(1 puan) tarafından
Bana karşı o iyi de ben hiç iyi değilim artık. Soğudum buz gibi. Ne kendini ne ailesini göresim yok. Hepsi Allahindan bulsun benden değil.
0 oy
tarafından
Eşin onu yakaladığından haberi var mı ? Yani bir tepki verdi mi ne bileyim. Zaten böyle bir şeyin affı yok tabiki bir yapan bir daha yapar da. Merak ettim sadece. Kimsenin de kolay kolay hazmedebilecehi bir şey değil yaptığı. Yine de düşün biraz. Sonrasını yani. Bebeğini hayatını. Elbette ki bir kadın istediği her şeyi başarır. Ama boşanmak kolay değil. 
(1 puan) tarafından
Haberi var direkt yüzüne vurdum.. ağladı zırladı af diledi klasik erkek işte. Ağlasa ne fayda bu saatten sonra.. Her şey o kadar zor ki Allah yardimcimiz olsun.
tarafından
Amin inşallah. Çok üzüldüm senin için umarım gönlünden geçen ne varsa hayırlısıyla o olur
(1 puan) tarafından
Çok sağ ol inşallah bi yerden sonra benim de hayatım yoluna girer.
0 oy
tarafından
Aldatma konusu gerçekten de zor Allah yardımcın olsun 
(1 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Mesleğin ne    
0 oy
(2,131 puan) tarafından
Hep boyle düsünürek yasarsan erken yaslanırsın aklına gitmeyi koyduysan git sonra ne iş yapacagına karar ver insallah verdigin karar kalmakta olsa gitmekte olsa hep mutlu olursun çok üzüldüm senin için 
(1 puan) tarafından
Aynen öyle zaten çöktüm inan ki. Nerden hayatıma aldım bu adamı gerçekten.  Çok teşekkürler güzel dileklerin için.
0 oy
tarafından
Bence tepkini başında köy ailene en azından annene bir konuyu aç gel kızım arkandayım derse ona göre yol ozle diğer türlü tavır alırsan da ona göre kendine yol belirle keşke kalmasın içinde dostunu düşmanını tani
(1 puan) tarafından
O kadar zor geliyor ki söylemek anneme. Kabul etmezse bir de ömür boyu unutmucak bir de bana üzülecek her an diken üstünde olacak. Bilmiyorum:(
tarafından
Sen kendin en doğrusunu bilirsin herkesin düşüncesi hayatı farklı tabi Allah yardımcın olsun
0 oy
(8,492 puan) tarafından
Bir kaç yıllık evliyim derken kaç yıllık evlisin niye ajan gibi yaziyonuz anlamıyorum:D
(1 puan) tarafından
5 yil
(8,492 puan) tarafından
5 yılda ilk çocuğun değildir diye düşünüyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun Allah yardımcın olsun..
(1 puan) tarafından
İlk çocuğum. Bilerek yapmadım hazır hissetmiyordum.  Keşke daha da bekleseymisim
(8,492 puan) tarafından
5 yıl iyi korunmussun tebrik ederim
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Eski uyelerden misin 
0 oy
(2,536 puan) tarafından
Boşan demek dile kolay ama güvenmekte bu saatten sonra nasıl olur bilemedim. Her türlü aldatma benim için ama internetten demişsin. İşi detaylıca biliyormusun? Tensel yada duygusal birşryler olmuş mu? Bi terapiste gitseniz. Çünkü hayatından zaten çıkaramazsın ortak yavrunuz var. En azından son sanş gibi düşün. Baktın için hâlâ ısınmıyor yavrun için bunu da denedim olmadı dersin 
0 oy
(588 puan) tarafından
İnternet üzerinden nasıl aldatıyor? Kaç aylık hamilesin? Hamilelik sürecinde çok yaşanıyor aldatmalar maalesef. Aynı şeyi ben sana yapsam nasıl hissedersin diye sor kendisine.. 
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Rabim sabır versin cnm sana eşini affet demiyorum ama çocuğun için bı pturun konuşun inanki insanlar neler atlatıyor ha sen kabul etmek zorunda değilsin ama bı evlilik kolay olmuyor boşanmak çok zor ayrıca bı eşinle konuş eşin normalde nasıl biri onu bı ölç tart ona göre karar ver hamileliğini zehir etme 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 928 göst.
28 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Beyza5426 (328 puan) tarafından soruldu

414,168 soru

12,464,423 cevap

46,848 kullanıcı

Kategoriler

...