Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_1b0daf1f22d9b776c387be8ab70299ac, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Bebekler ek gıdaya başlayınca yoğurt nasıl yapılıyor?-Yemek-Tarifler
0 oy
119 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Yani internette bakıyorum formül devam sütü bilmem ne yazıyor anlayamadım anlatır mısınız yoksa normal köy sütü ile yapılıyor mu 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
pastorixe sut aliyorsun cnm kaybatip ilitiyorsun.. kii pastorize oldugundsn direk ilitip yapanlarda var ama ben oyle tutturamadim.. neyse iliyinca icine mayayi ekle oldu bitti
tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acik sutu iyice kaynatiyorum parmak degecek kadar ilidigi zaman mayasini katip karistirip sarip kaldiriyorum. Ertesi aksam acip dolaba koyuyorum bir aksam da oyle bekliyor. Hep ayni sekilde yaparim hep tuttu simdiye kadar.
tarafından
Teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim
0 oy
(1,725 puan) tarafından
Ben direk acık sütü kaynatip yaptim  hep. Ama ici. Rahat etsin istiyosan bim de ya da şokta falan 3.1yagglı sütler var onlarla mayala. Diger sütlerden tutmaz. 

Mayaladiktan sonra kucuk kavanozlara mayalayabilirsin. Her seferinde taze yogurt yemiş olur. 
tarafından
Aynen dediğin gibi küçük kavanoz düşünüyorum
0 oy
(7,458 puan) tarafından
Süt ve mayalamak için yoğurt birde yoğurt makinesi al çok pratik sadece süt ve yoğurdu birleştir soğuk bir şekilde yani ısıtma vs gerekmez kendi kendine mayalıyor :)
(7,458 puan) tarafından
Pastörize süt kullan daha sağlıklı ve tam yağlı olsun
tarafından
Hmm bakalım bir araştırayım internetten
(7,458 puan) tarafından
Valla sana bişey diyim yoğurt yapmam beş dakika :)
tarafından
Yaa ne güzel dur benim herif e de diyecem alsın bana :Dd
(7,458 puan) tarafından
Mutlaka söyle :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sgb (2,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.
21 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Behis (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 145 göst.

413,872 soru

12,457,746 cevap

46,556 kullanıcı

Kategoriler

...