En çok da gamsızlara özeniyorum bu hayatta... Ne güzel, dünya yansa umurlarında olmuyor... Benimse ters bir bakış, inceden dokundurulan bir laf hatta bir ima bile sabaha kadar uyutmuyor...
Ben bir dönem aşırı gamsızdım hatta ayıp ama annem çok sinirlenmişti Br laf söylemişti hala o cümleye gülerim
Eskiden öyleydim gençlik yıllarımda yaniyaş aldıkça hayatı insanları çokta ciddiye almamam gerektiğini anladım. Sınırlarım var sevgi herkese saygı sadece hakedene.. Üç günlük dünyayı kendine zehir ederek geçirmen kimin umrundaki.. Sen üzüldün die karsındakiler kahrolmuyor. Sen ağlıyorsun diye kendine dert etmiyor millet.. Bu gamsızlık değil aslında ciddiye almamak önemsememek.. Ailem cocuklarım ve sevdiklerimin dısında herkes ne söylerse alır cevabını oturur. Bu hayat ona buna üzülmek kafaya takmak için inan çok kısa... Sınırlarımı aşanla uğraşırım...benim tek bi göz yaşım bile kıymetli öyle herkese dökmem. Kendinii önemse bacım bu dünyada bi sen daha yok.. Değerlisin karsındakiler değermi, sen bilirsin...
Dünya boştur looo salla gitsin içindeki boşları da bende o gamsızlardanım
1,489,614 soru
24,346,201 cevap
346,255 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın