+1 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (496 puan) tarafından

En çok da gamsızlara özeniyorum bu hayatta... Ne güzel, dünya yansa umurlarında olmuyor... Benimse ters bir bakış, inceden dokundurulan bir laf hatta bir ima bile sabaha kadar uyutmuyor...

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öyle kendini çok yorarsın canım. Hayat umursamadan daha güzel bence. 
-Reklam-
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Dünya hassas kalpler için cehennem zaten ben bu dünyaya ait olmadigimi hep düşünürüm ama yaşıyoruz duyguları geride tutmamız gerekiyor herkes ince değil maalesef kaya gibi sağlam olmak lazım 
0 oy
tarafından

Ben bir dönem aşırı gamsızdım hatta ayıp ama annem çok sinirlenmişti Br laf söylemişti hala o cümleye gülerim:D

(6,475 puan) tarafından
E demisti:))  merak ettim
tarafından
Dünyayı s...k yapmışsın oturmuşun üstüne hahahaha :D yani keyfine bakıyorsun hayat umrumda değil demek istemişti ama tabi çok sinirli iken söyledi yoksa küfür eden bir kadın değilc
(6,475 puan) tarafından
Puahahja cok guzelmis laf bunu ben. Arkadas ortaminda kullanayim:))
(6,475 puan) tarafından
Bende gamsiz olacaga …msz olaydi. Tarzi bise bekliodum:))
0 oy
(9,101 puan) tarafından
Aynen en alakasiz insanın dediği bir lafa bile günlerce kafa patlatabilirim. Belki söyleyen kişi unutur gider ben hala kendime dert ederim.
0 oy
(13,934 puan) tarafından
Bu hayat üzülmeye değmez 
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Aman ne takiyosun canım birgün hepmiz olmuycekmiyiz taksan ne degisiyo sorun cozuluyomu olan bize oluyo düşün düşün dur boşver hayat birşeyleri kafaya takicak kadar kısa mutlu huzurlu olmaya bak takarsan hiç bişey duzelmiyo valla ben bu kafadayim eşim zaten bana hep der çok aşırı gamsizin vurdum duymasin hiç biseyde düşünme takılı kalma yok der nie olsun ki derim bende birgün olmuycekmiyiz derim hatta daha dün bunun için aramizda bı konu geçti eşimle eşim işte borcumuz var biraz şu borçlar bı bitse oh be diycem dedi bende dedimki eşime sen aylık taksidini oduyomusun oduyosun er sen düşünce borç bitiyomu dedim yok dedi ee ne dusunuyosun o zaman dedim boşversene öylede olsa boylede olsa düzen dönüyo dedim hayatı yaşa keyfine bak boşver sen ne kadar düşünürsen düşün o borç sen düşününce ödenmiyo dedim eşim diyoki aslında çok mantıklı konusuyon diyo en çokta senin şu vurdum duymazligin beni rahatlatıyo diyo aman salla gitsin hayat yaşama değer 
(10 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(8,051 puan) tarafından
Ben gamsız kesimdenim 
0 oy
(10 puan) tarafından

Eskiden öyleydim gençlik yıllarımda yani:Dyaş aldıkça hayatı insanları çokta ciddiye almamam gerektiğini anladım. Sınırlarım var sevgi herkese saygı sadece hakedene.. Üç günlük dünyayı kendine zehir ederek geçirmen kimin umrundaki.. Sen üzüldün die karsındakiler kahrolmuyor. Sen ağlıyorsun diye kendine dert etmiyor millet.. Bu gamsızlık değil aslında ciddiye almamak önemsememek.. Ailem cocuklarım ve sevdiklerimin dısında herkes  ne söylerse alır cevabını oturur. Bu hayat ona buna üzülmek kafaya takmak için inan çok kısa... Sınırlarımı aşanla uğraşırım...benim tek bi göz yaşım bile kıymetli öyle herkese dökmem. Kendinii önemse bacım bu dünyada bi sen daha yok.. Değerlisin karsındakiler değermi, sen bilirsin...

0 oy
(1,410 puan) tarafından
Sen ben olabilirsin. Bi insan herşeyi mi umursar çok üzülüyorum 24 yaşımdayım 2 senedir tansiyon hastasıyım
0 oy
tarafından

Dünya boştur looo salla gitsin içindeki boşları da :D bende o gamsızlardanım 

0 oy
tarafından
Gamsizlik da eşimin üstüne tanımam yüzünde mimik dahi oynamaz 
0 oy
(4,498 puan) tarafından
Aynen ya vallah bende en küçük şeyi kendime dert ederim 
0 oy
tarafından
Benide sadece sevdiğim değer verdiğim kişilerin hareketleri bu şekilde etkiliyor. Ve bu insanı çok yoruyor yıpratıyor böyle oldukça insan yavaş yavaş umursamıyor ... tabi bu umursamazlığı kazanana kadar olan yine kendimize oluyor malesef 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 373 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Perihan (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 252 göst.
3 Ekim 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 484 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 332 göst.