0 oy
549 göst.
Aile kategorisinde (111 puan) tarafından
Arkadaşlar ben eşimle anlaşmalı bi şekilde boşandım boşanalı da uzun zaman olmadı bi tane oğlumuz var çocuk olunca ayrılık tam anlamıyla olmuyo maalesef sorum şu bugün beni tamamlayıcı sağlık sigortasından aradılar eski eşim kendisi için işlem yaptırmış ve yakını olarak eşim diye benim numaramı vermiş ben bu duruma sinirlendim oğlum için olsa tamam ama kendi için olan bişeye hala benim numaramı vermesini doğru bulmadım telefonda arkadaşlara söyledim numaramı silmelerini bi daha beni aramamalarını söyledim sorum şu sizce eski eşimi arıyım mı bi daha numaramı vermemesi için yoksa telefonda söyledim arkadaşlara bi daha olursa mı arayım arada kaldım

7 Cevaplar

0 oy
(9,427 puan) tarafından
Bence bir daha verse o zmn ara şimdi arama boşver 
(111 puan) tarafından
Öyle yapıyım demi
-Reklam-
0 oy
(325 puan) tarafından
Mesaj at adı üstünde eski es diyalogunun olmasına gerek yok
(111 puan) tarafından
İster istemez oluyo dediğim gibi çocuk olunca ayrılık tam anlamıyla olmuyo
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Onlara aramayı desen bile sonuçta senin numaran var ve bise olduğunda yine ararlar eşinin başka numara vermesi lazım bunu da ona söylemen lazım bence 
(111 puan) tarafından
Sil dedim ama silmişler midir onuda bilmiyorum
0 oy
(122,610 puan) tarafından
mesaj at sesini duyma
(111 puan) tarafından
Dedim şimdi işine gelmez onuda görmedim der
0 oy
tarafından
Eski eş bile olmamış başkası yok muymuş senin numaranı vermiş benim eski eşim yapsa bunu rezil ederim cocuk içinde olsa veremez 
(111 puan) tarafından
Biz eşimle eski sevgilisini unutamadığı için ayrıldık şeytan dedi ara deki onun numarasını verseydin çünkü hala hazmedemiyorum yaptığı bazı şeyleri ağzıma geleni saymak istiyorum sonra dedim boşver rojda ne kıskanıyo gibi yapcan
tarafından
Peki niye senle evlenmiş ki o zaman
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Eşinden boşandn mi bile bu boşanma işleri bu kadar çabuk mu oluyor yanlış anlama meraktan soruyorum
(111 puan) tarafından
Allah başınıza verirse o zaman kınadığınız yerden sınanırsınız hayat insana neyi ne zaman getireceği belli olmuyo başıma böyle talihsiz bi olay geldi ve en kısa yoldan hemen yolumu ayırmaya baktım ummadığımız şeyler duyup görünce aileler de arkamda durdu sağolsun sen kusura bakma da yalan borcum olduğunu bilmiyorum
(833 puan) tarafından
Yalanmi doğrumu bilemem ama benim görüncem 3 gün içinde boşandı anlaşmalı olunca hemen bitiyor
(111 puan) tarafından
Anlaşmalı olduğu için zaten hemen gün veriyolar hani delil yok avukatların sunduğu fotoğraf yok video yok sadece nedenini soruyolar anlaşamıyoruz çocuğumuz için daha sağlıklı olduğunu düşünüyoruz vs vs çekişmeli senelerce süren davalar var
(26 puan) tarafından
Benim dayımla yengemde anlaşmalı boşanmslrdi 2 çocukları vardı 1 hafta sürmemişti anlaşmalı olduğu icin
(111 puan) tarafından
Bilen de konuşuyo bilmeyen de anlamıyorum insan hayatında hiç tanımadığı bilmediği görmediği kisilere karşı neden yalan konuşsun gerçekten çok saçma insanlar var işim yok kendimi inandırcam inanmıyosan yalan geliyosa neden yorum yapma gereğinde bulunursun ki enteresan olan kendileri
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Daha dün bende Bi olay yaşadım eski eşle ama biz şok yeni eşimle 

Biri eşimi aradı benim adımı soyadımı söyledi evet dedi eşim 

Adamda görüşebilirmiyiz dedi bana verdi ben felanca şirketten bilem kim eşiniz fuhuş işine karışmış hemen bizi arasın dedim iyide benle ne alakası var adamın yeni eşini arasanıza aksilik gibi bide beni değil eşimi aramışlar eski eşimle ilgili yüz kızartıcı suçla ilgili bizi niye arıyorsunuz dedim kayıtlardq sizin isminiz çıkıyor diyor delirdik ya 
(111 puan) tarafından
Gerçekten sinir bozucu bi durum hani yeni işlem yaptırmış önceden olsa evliyken vermiştir derim ama yeni yani gerçekten sizin eski eşiniz de öyle bi iş yapacak bi insan mıydı merak ettiğim için soruyorum hani yoksa dolandırıcılar oluyo ya acaba ayrıldığınızı bilmeden aradılar da amaçları mı farklıydı
(1,343 puan) tarafından
Aradık onu facebooku çalmışlar güya dolandırıcı dedi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 590 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde dertli.anne (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 605 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 581 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu