0 oy
1,081 göst.
Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından
Kızlar kızım çok huysuz ve günün her saati ağlıyor özellikle geceleri kalkıp öyle bir ağlıyor ki sanki onu dövmüsüz gibi bugün son çare hocaya götürdüm hoca benle eşimim üzerinde sübyan diye birşeyden bahsettii bizim üstümüzde mussallat varmış buda kızımızı etkiliyormuş daha önce var mı böyle bişey duyaynınız

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
bnm bildigim cocuk olmasina engel bu.. yillar once biri o sekilde okunmustu da cocugu olmustu
-Reklam-
0 oy
tarafından
bnm bildigim cocuk olmasina engel bu.. yillar once biri o sekilde okunmustu da cocugu olmustu. lakin muhtemelen cocukta nazar vardir bol dua ac gecer
0 oy
(3,887 puan) tarafından
Yorumlara az çok baktım da her kesimde bulunan, içeriğini araştırma gereği duymadan kulaktan dolma ya da sürü psikolojisiyle hocalara gidenlere cahil gözüyle bakıp direk kestirip atan kendi dininin cahili insanlar var.

Cinler gerçektir ki bu yaradan tarafında  Kuran ı Kerimde bahsedilerek varlığı netleşmiştir. 

Musallat olma eylemi cinlerin insanlara çeşitli nedenlerle tabiri caizse kafayı takma durumudur.

Musallatlık, anne babadan sonra üreyen kendi nesline bile geçer.

Cinlerle dualar, harfler ve bazı ruhani sinerjilerle iletişime geçilir.

Bunu herkes yapamaz, çünkü bu durum nadir ailelerde olan bir özelliktir.

Büyü haramdır, çünkü kaderi değiştirir. Fesatlık, nifak ve harama apaçık kapı açmak vb bunlar Allah İn lanetindedir.

Kuran ı ve tefsirini hatmetmiş asıl hocalar, söylediğim gibi müslüman cinlerle iletişim kurar ve sorunun nedenini bulma çabasına yalnızca Allah İn ayetleriyle ulaşır..

Sırf iyi niyetler istismar edildi diye asıl hocalık lütfunu Allahın rızası dahilinde yapan hocalara laf söyletmem.

Çocuk ağlıyorsa önce tıp daha sonra İslam dualarıyla zırhlayıp daha verimli bir sonuç almak için bilen bir hocaya gitmenin nesi garip? 
(299 puan) tarafından
Ağzına sağlık kuzum gerçekten yıprandım her gece krizlerle uyanıyor artık bende bi götürym dedim ilk kez gittim bunları söyled
0 oy
(7,818 puan) tarafından
2 yaş sendromu en iğrenç ve çekilmez sendrom buymuş Allah yardımcın olsun canım. Düzelecek sabret. Ben duaya inanırım ama musallat ti büyüydü pek inanamam. En doğrusunu Allah bilir. Bu süreçte sanırım ebeveynlerin daha sakin ve çözüm odaklı olması gerekiyor. Bakalım benim kızım 2 yaşa gelince ben olur muyum ama söylemesi kolay çünkü :)
(299 puan) tarafından
Çokkk zor kuzum eger sendromsa bu bittim tükendim herşeye alıyor uyku desen sıfır hep bana yapışık bazen kendimden bıkıyorum çığlık atmak istiyorum
(7,818 puan) tarafından
Ya birazda uzun sürüyormus bu durum inşallah çabucak geçer.
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Benim annemde de sübyan varmış 3 düşük yapınca hocaya gitmişle(tanıdık akraba hoca) sübyan var  bebek rahme düşünce yüreğini sıkıp öldürüyolad demiş ve muska yazmış artık sana da bundan sonra doğacak çocuklarına da yaklaşamazlar demiş gerçekten bidaha annem düşük yapmamış 6 tane peş peşe çocuk doğurmuş 
0 oy
(711 puan) tarafından
Bı tanıdigimin da kızı böyleydi okuttular geçti bida olmafi diye biliyorum bacım norm alde inanmam böyle şeylere ama malesef ki toplumumuzda büyü yapan oluyor üç harflilerle uğraşıp yuva yıkmak la uğraşan çok kötü niyetli insanlar var belli olmaz bu isler
0 oy
(10,123 puan) tarafından
Benimde kızım gece 12 sabah 7 ye kadar durmadan çığlık çığlığa ağlardı kaç defa doktora götürdum tüm tahlilleri temizdi. Çok çaresiz kalıp agladigim oldu tüm bina bizden bikmisti açıyordu bana. Vala bende 2 defa götürdüm hocaya hoca nazar ve korku için muska yaptı ama üstünuzde birşey var demedi parada istemedi 
0 oy
(1,116 puan) tarafından
uyku terörü anlattığınız,bazı çocuklarda görülebiliyor . benim kızımda da olmuştu,ağlıyor oturuyor ama bilinci kapalıydı . gözleri açık sanırsın uyanmış ama hala uyuyodu,uyandıramıyorduk bilinci zor geliyordu. sonra kendiliğinden geçti . atak dönemlerinde malesef bu tarz şeyler olabiliyor,çizgi film izliyorsa etkileniyor olabilir,ya da bir travma yaşamış da olabilir . Allah yardımcınız olsun tez zamanda geçer inşaAllah
0 oy
(51,770 puan) tarafından
peki nasil.duzelecekmis

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 218 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
20 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ukonetsret (4,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 503 göst.
3 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 342 göst.

410,663 soru

12,355,553 cevap

40,936 kullanıcı

Kategoriler

...