Kızlar ortaokuldan çok samimi olduğumuz 3 arkadaştık biri tıbbi sekreterlik okudu biri de şu an okul öncesi son sınıf ben evlendiğim için okuyamadım ama şu an tıbbi sekreterliğe kaydımı yaptım açıktan meğersem bu yıl saçma sapan bir şekilde bir ton tıbbi sekreter alınınca o da atanmış öbür arkadaşa söylemiş ama bana söylememiş ben bölüm seçerken de danıştım dedim dersler zor mu falan hiç bahsetmedi bile sonradan tercihler açıklanınca meslektaş olduk diye msj attım ama gene bahsetmedi en son ben sordum ne yaptın hala düğün salonunda mı çalışıyorsun kpss ye girmedn mi diye
Daha yeni ben atandım dedi ben de şaka yapıyor sandım sonra hayırlı olsun çok sevindim senin adına dedim baktım bana dedi ki burası çok pahalı bir şehir hiç para kalmıyor bana gelen tüm para kiraya ve ulaşıma gidiyor falan dedi çok bozuldum
Sonra sordum işte neden söylemedin diye bana dedi ki duyulsun istemedim halbuki söyleyeceğim tek kişi öbür arkadaşımız ve ona da kendi söylemiş çok sinirlendim ve engelleyip numarasını da silmeyi düşünüyorum