İnsan evlenmeden önce ne hayallerle evleniyor ama insanın düşündüğü gibi olmuyor yoruldum bıktım böyle bir hayat istemiyorum ben böyle bir ömür geçer mi kızlar konuya geleyim köyden misafirler gelmiş kaynanam gilin ve bu adamın kızını zorla eşime istiyorlardı bende hayatindaydim ve eşim hayatımda biri var istemiyorum diyordum ilk evlenip geldiğimde de kayınbabam sürekli o kız için çok istiyordum işte beni dinlemedi felan diyordu neyse köyden gelmişler yemeğe çağıracaklar ve yemeği benim yapmamı istiyorlar güya evim ayrı onuda geçtim benim evimde terasimda yemek yemek istiyorlar üstelik ben 20 gün önce doğum yapmış lohusa bir kadınım 20 aylık da oğlum var kaynanama olmaz çocuklar var dedim ama kayınbabam ısrarla terasda oturacağız diyor çok sinirlerim bozuldu bıktım artık geçen günde post atmıştım zaten kayınbabam ve erkek kardeşi gelip terasimda oturdu çay istiyorlardı benden bende çocuğu emziriyordum ne biçim bir aile bilmiyorum eşin birşey demiyor mu diyeceksiniz ama yemeği sen yap diyen eşim neymiş annesinin başı dönüyormuş yapamıyormuş çok doluyum ya