0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (869 puan) tarafından
Bulunduğum yerde çok pahalı birde sınırlı internetten kaliteli uygun site varmı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Minicity sitesi var ben ordan alırım çocuklarıma güvenilir bir site 
tarafından
Google den sitesi çıkıyor ben istagramdan hiç almadım hep Google deki sitesinden alıyorum
(869 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
(114 puan) tarafından
Minicity kalıpları dar diyorlar nasıl alıyorsun kaç yaş almak gerekli ben küçük büyük olur diye cesaret edip alamadım
tarafından
bende ordan yapıyorum alışverişin tavsiyem şu daha yeni aldım 2yaş sa cocuk 3yaş alınmalı misal bi yaş büyü olmalı
tarafından
Bende hep bir yaş büyük alıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Instagram anne bebek var ben ordan 2 takım kışlık bir çorap 150 tl
(6,399 puan) tarafından
Kumaslari nasil canm yikadin mi
(683 puan) tarafından
@minik pandam link atamisin bulamadim o sayfayi
(869 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
(7,963 puan) tarafından
Valla uçmuş her şey daha oğlanın eksikleri var 4 bin tuttu kisligi 5 6 ya anca tamamlicaz sanırım 
(869 puan) tarafından
Benim iki tane çocuk kendimi unuttum artık onlar eksik olsun istemiyorum ikisinin de montu yok botu yok kıyafet
(7,963 puan) tarafından
Valla çok zor almasan olmuyor okula gidiyor şimdi düzgün giyinsin istiyorum. Bi mağazaya gittik mesela 370 e Bi kot pantolon aldım taş gibi gittiğim yerde 175 tl ydi ama incecik kot demeye bin şahit yani iyisi olsun diyoruz fiyatlar uçuk normal olsun diyoruz önümüz kış donar o incecik pantolonla yani her şey çocuklar için yapacak bir şey yok
(869 puan) tarafından
Öyle Allah canlarını sağetsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
27 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melekkk34 (6,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
24 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.
0 oy
12 cevap 595 göst.

404,237 soru

12,110,154 cevap

36,436 kullanıcı

...