0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (276 puan) tarafından
Ekim'de 3 yaşına girecek ama tam konuşamıyor hala ve düzenli bir arkadaş ortamı yok kalabalığı sevmiyor devlet okullarında yer yok zaten ay olarak küçük diye almak istemediler özele verelim dedim eşime hem konuşması gelişir ortama alışır biriyle arkadaş olmayı bilmiyor yalnız büyüdüğü için sokakta beraber oynuyor ama evde yalnız kış geliyor artık kimseyi görmez evde televizyon delisi olsun istemiyorum 

1 cevap

0 oy
tarafından
Bnm kızımda Eylül üç yaşına bastı konusyor ama tam değil az. Var ikili kelimeleri kreş istedim aşırı pahalı devlet okulari dört yaşından snra alıyor rica ettim yine olmaz maalsef dedi kiş önümüz haklısın ama kışın ortasinda onca çocukların arasında hasta olacak sıcacık yatginda kalkacak bende üzülüyorum kendim de çalışamıyorum çalışsam bütün para kreşe gdecek yazı tahtası var yazı yazyoruz pastel boya sulu boya aldık bol bol etkinlik resim çiziyoruz yapıyoruz saknbac oynuyoruz hava soğuksa bütün gün ilgisi bnmle parka da gotryorum hergun baya oynuyor çocukları oyunu çok sevyro baya alıştı 
(276 puan) tarafından
Ben kreşi sırf konuşması gelişsin arkadaş ortamına alışsın diye istiyorum devlet okullarında yer kalmamış birkaç yer yarı özel onlarada soracam bakalım evde oyun setleri var doktor polis tamirci yemek yapma gibi onları oynuyoruz biseyler katmaya çalışıyorum sıkılıyo belli bi zaman sonra ama bakalım
tarafından
Tek cocukmu cnm aynı bnm kızda tek çocuk bu kış ne olacak hiç blmiyorum bende konuşsun istyorum yaa braz gelissin
(276 puan) tarafından
Tek çocuk evet canım çocukların yalnız büyümesi hiç iyi değilmiş ben onu anladım
tarafından
Değil vala senin çocuk ta bnm kız la aynı yaşıt ben konuşmuyor dye randevu aldım eşim iptal etti hastaneye götürme kızı dye daha yeni yeni ikili kelimeler syluyor senin oğlun hicmi konuşamıyor sadece tekli kelimeler mi syliyor
(276 puan) tarafından
İkili kelimesi var ama arada çok anlaşılmaz konuşuyor ben 2 yaşında götürmüştüm doktora test yapıldı bana sorular sordu doktor algısı iyi zamanla konuşur sende destekle dedi ama o zaman sadece 10 kelimesi vardı şimdi şükür daha iyi ama genele göre iyi değil diğer sorunu asla yabancı sevmiyor kalabalık düğün pazar gezmesi asla istemiyor arkadaşlık kurmayı bilmiyo dışarda çocuklarla oyun oynuyo ama bi zaman sonra onlardan ayrılıp kendi kendine takılıyor
tarafından
Ama öyle içine kapanık çocuklar benm bı arkadasim var hiç çocukların yanına gtmiyor iki cocuguda kadına dedim nye oyleler yan salaniyor yada öyle kendi başına he oylelr soğuklar sohbet etmezler falan çok takma ama sende syle arkadsla oyna falan benm kız çok sever çocukları arkadaşları biz ilk evimizde park uzakti gdyrodum on günde bir falan eve gotryrodum agliyridi kendini yerleere atyordu bütün millet camlara cikiyridu snra biz taşındık güzel mahaleye güzel bir şehire park evin arkası kocaman açık alan köy gbi hergun parka ciakryirim bu yaz hergun çıkardım ilk tuhaf tuhaf çocuklara bakardı hep bak sende git kum oyna kay falan çabuk uyum sağladı oynuyor cok sever sürekli arkadaş arkads çok sever hiç kelimesi yok en başta baya destekledik bide bu son zamnlarda baya üstüne düşüyorum konuşsun dye seneye anaokul kalem tutmayı boya yapmayı günde iki kere falan sohbet edyorum falan mesela bugün namaz klyordum geldi anne baba cips vermiyor dedi şok oldum valah yavaş yavaş aciliyor hep dyor bune bune herşeyi gosteryorum syluyorim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 203 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,803 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Emine2803529 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,657 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,048 soru

12,252,611 cevap

37,170 kullanıcı