+1 oy
661 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ay en aksıyonlu günüm.. Evlendıgım gündü sonrası pek bır degısıklık olmadı :)))) şaka şaka 

Hergün okula gıderken hazırlanma fazlında aksıyon dolu oluyor anne anne anne dıyen bır kız susmadan... Teeee teeee teeee( gezmeye gıtme yanı))))dıyen bır erkek mınık evlat ne gıysem dıye perısan olan ben:) :) akşam nasıl oluyor anlamıyorum sankı zaman (( bır ay sonra))) deyıp bır ay sonraya atan flım gını akıp gıdıyor .. Eeee sızler 

21 Cevaplar

0 oy
(444 puan) tarafından
2020 de doğum yaptım lohusayim bebeğe çok kiyafet almıştık aslında annemde bizde  bunlar olmaz banyo yaptiricaz git hastane çıkışı olmasin kazak bide alt  pijama  al bebeğe dedi. Benle kız kardeşim çıktık evden  eşim olmadan yanlız hiçbir yere bırakmazdi eşim zaten yarım gün çalışır hep evde gibi birşey di. Biz çıktık aldık elbiseyi dolmuşa bindik eve yetişmek uzereyiz eşimde manavda inmiş sebze felan almış durağa geliyor Allah'tan bizim dolmuş geçti arkadaki dolmuşa bindi bizi görmedi o tabi.  İki durak sonra biz indik yetiştik ineceğim iz yere  düz eve yoldan gideceğimizi topraklı tepeli yerden çıktık koştur koştur eşimde indi.dolmustan  adam yukari baksa sağa bizi görecek biz direk eve girdik üstümü indirdim yatağa girmem le eşimin eve girmesi bir oldu bizede çok komik bir ani.olmuştu  bir müddet geçtikten sonra eşime anlatık bekliyeydiniz beni ya deyip gülmüştük
tarafından
Djjdjdj djdjdj çok güldüm ya
(444 puan) tarafından
Sen bide bizi düşün yavaş yavaş yürüyorum sezeryanim ağrimasin diye o an  sadece gözükmemek için koştur koştur yürüyoruz sırf yakalanmamak için
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 750 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 716 göst.
2 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,587 göst.
20 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,840 soru

23,767,458 cevap

315,778 kullanıcı

...