Kızlar evlendiğimde kaynım lise 1 e başlamıştı haftasonları hep evime gelirdi bizde kalırdı 2 gece giderdi sonra 12.sınıf olunca sürekli kalmaya başladı mezuna kaldı yine sürekli kalmaya başladı kaynanamın evi köyde diye dershaneye gidemiyordu ordan sonra üniversite kazandı bulunduğumuz şehirde.
Kaynım Kaynanama demiş ki artık abimlerde kalmak istemiyorum
Kaynana hanım da içi fesat tabi hemen demiş ki niye yengen yemek yapmıyor mu size
Kaynım da demiş ki yok herşeyi de yapıyor ama yengem ses etmiyor diye biz de çok abartıyoruz o ses etmese bile biz anlamıyor muyuz belki başını açmak ister belki pijama ile gezmek ister o kadar rahatsızlık vermeye hakkımız yok eğer siz kabul etmezseniz yurda kaydımı kndim yapacam demiş
Söylediklerine çok sevindim çünkü kaynanam ve kayınpederim kıymet bilmeyen insanlar
Kaynanam eşime yurt ayarla dediği zaman ise eşim kızmış ne gerek var bizim evde kalsın saçmalamayın demiş sonra kaynımın bunları söylediğini duyunca susmuş bir şey dememiş
Ben 23 yaşındayım kaynım 20 ama çok olgun bir çocuk bizim evdeyken de asla bizi rahatsız etmezdi oturduğum odaya bile gelmezdi en iyi yanı da dış kapıyı asla anahtarla açmazdı kayınpederim bile 60 yaşına gelmiş gene de karı kocaya saygısı yok bize geldiği zaman kapıyı hep anahtarla açar pat diye dalar içeri görgüsüz adam