+2 oy
634 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (166 puan) tarafından

Hanımlar yüzümde bı kaç ben var yarın aldiracam eşim de diyirki ya kötü huyluysa ya aldığında bı sye olursa 

Yok bi adam almış kötü huylu olduğu için olmuş hemen adam 

Aranızda alan oldumu hiç 

Bu gün gittim bı tüp kan alındı yatisim yapıldı eve geldim yarın gidip aldiracam hayırlısıyla inşallah 

Siz ne düşünüyorsunuz 

21 Cevaplar

+2 oy
önce (1,547 puan) tarafından

Ablam aldırdı. Ama o bir ilaç sürdü, öyle geçti. 

Felaket senaryoları yazmaya gerek yok. Sizinkini uzman biri yapacak sanırım, sorarsınız nedir ne değildir diye. 

önce (166 puan) tarafından

Nasıl ilaç sürdü yok mu oldu 

Benim cerrahi islemle alinacak 

önce (1,547 puan) tarafından

Sizinki daha iyi ve güvenilir. 

Ablamın ki biraz şans yani. Bir adam var kendi karşımı olan ilacı sadece 1 kere sürdü. O benler kararıp, dökülüp, kabuk bağladı. Toplam 2 hafta sürdü. Sonrasında renk tonu zamanla oturdu. Şuan hiç iz yok. 

-Reklam-
+2 oy
önce (2,212 puan) tarafından

Almadan önce onun türü tespit edilmez mi?

İşte benimde aklıma bu taklildi bakılması sadece kan alındı 

+2 oy
önce (449 puan) tarafından

Aldılar benimi. Zaten aldıktan sonra patolojiye gidiyor. Kötü bişey varsa muhakkak söylerler. Sık yapılan bi işlem diye biliyorum içinizi ferah tutun

Tamam patolojiden kötü bı şey çıksa ne olacak alınmış oluyir artık ben 

Patolojiden kötü bişey çıkması korkutmasın sizi. Demek ki vücudunuz da kötü bir hücre var ve bunu öğrenmiş olacaksınız. (Allah korusun) Ben sıkıntılıysa zaten vücunudunuzda bulunmaması gerekir. 

Ayyy aşağıda bi yorum gördüm yazdığım şey için pişman oldum. Tabi ki uzman değilim deneyimimi paylaştım ama çok ciddi sonuçları olabilen bişey sanırım. Çok rahatsız olmuyorsanız belki vazgeçersiniz

Bilemedim ya çok uğraştım küçük bebemle git gel mahf oldum bebeğim kaç saat ağladı 

Boşuna mı bebegim o kadar ağladı 

+2 oy
önce (442 puan) tarafından

Ben benleri lazer ile yakıyorlar diye biliyorum birde zaten öyle bir şüphe duyulacak ben ise onu renginden anlıyorlar pataloji ye gönderiyorlar 

Anladım canım 🙏

+2 oy
önce (497 puan) tarafından

2 tane akrabamız ben aldırdiğı için kanser oldu ve rahmetli oldu bilemiyorum önce biyopsi yapılması gerekti bence 

Ya bu ne ünlem falan hayırdır hangi köyün ağasısın da ünlemli falan konuşuyorsun yavaş gel 

Arkadaş benim demek istediğimi yeterince anladı zaten sen ünlemini de al git canım hadi yoksa bitişik gezdiririm seni  

önce (642 puan) tarafından

Canım sen kaç yaşındasın 18 falan mı ünlemi hakaret kabul etmişsin ve boş tehditler atıyorsun eleştiriye o kadar mı kapalısın? Yanlış bildiğinle yanlış bilgi vermişsin post sahıbı için düzelttım yanlısını. Hepsi bu kadarcık 😒

Boş tehditler evet sadece uzak olduğun için yakınımda olsam emin ol desturunu çekersin öyle  yap şöyle yap demedim  ben ona bence bilmiyorum vs gibi konuştum doktorunla konuş dedim  sen okuduğunu anla ondan sonra eleştir bende kabul edeyim haklısın diye önüne geçene de ünlem atma tamam mı canım 

önce (642 puan) tarafından

Yoo gayet de ıyı anladım yazdığını çakma yedi köyün ağası. Yanlış yönlendirmişsin demedim ben de yanlış bilgi vermişsin bilmeden dedim. Sen okuduğunu anla önce yorum altındaki diyaloglar benı ilgilendirmez orda ne dedıgın. Ana yorumdakı söyledıgın şey gayet net neyse uzamasından sıkıldım

Offf hadi güzelim ya çıkışlar sağdan hadi balım hadi guzum  hadi 

+2 oy
önce (348 puan) tarafından

Ben aldim birşey olmadi sadece dikiş izi kaldi yüzümde 

Benim kide öyle büyük değildi ama işte dikiş izi kldi çok mu rahatszsnz

Evet rahatsız oluyorum yıllardır 

Yaşadığım şehirde plastik cerahi yapmıyordu eskiden tek bı doktor olduğu için sıra yoktu yeni doktor geldi ona gittim yapıyorum deyince çok sevindim düşünmeden tamam gün aldım ama eşim böyle deyince bı yanım soğudu gibi bı yanımda ne kadar çok istediğimi ve uzun zamandır beklediğim soyliyir

İnşallah Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz 

İnşallah dua edin bana olur mu 🤗

Tabi kide ♥️🥰

+2 oy
önce (1,138 puan) tarafından

Bi kadın vardı instagramda. Et benlerine ıslatılmış limon tuzu sürüyordu. Düşüyormuş ben kendi kendine. Deneyen çok olmuş, düşmüş hep. Bi bakın isterseniz 

Canım benim et benleri değil küçük kahve rengi benler 

önce (514 puan) tarafından

Aaaa lazerle mi alabiliniyor mu hangi bölüme gittiniz benm yüzüm dolu kahverengi benlerle her tarafında dermatoloji dediki cilt kanseri olursn uygun değil yaptırma yakışıyor dedi sana vazcetm 

+2 oy
önce (115 puan) tarafından

Korkmayın Allah korusun tip iyice gelisti annem kaç tane aldırdı saymadım kötü birsey olsa sizce yaparlar mı onlara guvenmeyecegiz de kime güveneceğiz 

Öyle de bazıları tehlikeli diyor 

+2 oy
önce (55 puan) tarafından

İyi sonuçta kötü sonuçta olmuş yorumlardan okuduğum kadarıyla, neye odaklanırsan o olur canım zihnin bunaldıysa şüpheliysen girme bence. Ne kadar ben var yüzünde bilmiyorum ama benler kendini tekrarlayabilen şeyler ve eşinin dediği gibi kötü huylu ise daha çokda çıkabilir başka bir şey de olabilir, bunlar ihtimaller herşey olabilir ama olmak zorunda değil. Benim de yüzümde büyük bir ben var ailem herkes kaldırmamı söylüyor ama aldırmak istemiyorum 1. Sebep tekrar ederse kötü bir şey olursa ama en çok ağır basan diğer sebep ise Rabbim bana yakıştırmış bana bir zararıda yok niye beni ben yapan BEN den vazgeçeyim ki. Çook çok büyük değil fakat insanların aklında o şekilde kalıcak büyüklükte eşimde rahatsız değil bu durumdan bende o yüzden aldırmadım ilerde zararlı bi durum olur ne bilim etrafına yayılır çok şişer yada sivilce çılar vs o zaman cildiyeye görünürüm almamız lazım derlerse aldırırım başka benle mezara inşallah 

Canım benim çok var yüzümde beb sadece üç tane aldırmak istiyorum çünkü çok göze batiyirlar 

önce (55 puan) tarafından

Çok rahatsız ediyorsa elbette alabilirsin hakkında hayırlısı olsun 

+1 oy
önce (8,160 puan) tarafından

Düzensiz benleri doktor almıyor zaten daha düz veya yuvarlak olanları alıyor 

Benimkiler de yuvarlak kahve rengi sabit benler 

Alfirsam Bı şey olmaz dimi 

önce (8,160 puan) tarafından

Yok bir şey olmaz düzensiz benler sıkıntılı. Yine de parçayı patalojiye gönderiyorlar zaten 

+1 oy
önce (381 puan) tarafından

aldırdım. gerekli miydi çokta değildi eğer seni rahatsız etmiyorsa yaptırma boş yere bıçak altı oluyo hafif iz kalabiliyor. zaten parçayı patoloji ye gönderiyorlar. 

+1 oy
önce (3,084 puan) tarafından

Annem aldırmıştı

🙏🙏🙏🙏🙏

+1 oy
önce (4,260 puan) tarafından

Doktordan daha mı iyi bilecekmiş kötü huylusunu ayırt eder herhalde o kadar okumuş adam 😁

Bakarak mi ayır edebilir mi

+1 oy
önce (2,919 puan) tarafından

Ben aldırdım sonrasında patolojiye gönderildi bana sonucu geldi kötü olsa söylerlerdi 

Sonuça bakarak mi anliyoruz yoksa kötü o şey olduğunda arıyorlar mi

Lise yıllarında aldırmak istedim doktor tek tek baktı sonra ailem aldırma falan dedi vazgeçirdi en son pandemiden hemen önce bir hastanede aldırdım bişey yapmadılar direk aldılar sonra sonuç geldi 

Canım sonuca bakarak anlayabilir miyim toksa bı doktor mu bakmak gerekir 

Bana o zaman sonuç çıktı diye msj gelmişti gidip hastanede bakmıştım diye hatırlıyorum ama emin değilim uzun zaman geçti ya unutmuşum 

Bu arada güvenilir bir doktora gidin iyi araştırın dışardan ilaçlarla ya da güzellik salonunda falan yapmayın Allah korusun bişey olur falan doktor en iyisi

+1 oy
önce (1,084 puan) tarafından

Hayır aksine kötü huyluysa asıl alınması gerekiyor. Alınacak patoloji inceleyecek ki belli olacak ne oldu. 

Ee kötüyse ne olacak peki canim

önce (1,084 puan) tarafından

Sanmıyorum kötü olacağını.  Kötü olsa fark ederdin zaten. Şekilde bozukluğu falan oluyor

0 oy
önce (2,138 puan) tarafından

Benm yüzümde çok vardı internetten ilaç aldım sürdüm 3 güne kabuklasip sertlestiti düştü izine yağ vurdum lekede yapmadı 5 yıl oldu belki yüzüm tertemiz sayfa suan l ilaç belki bin TL var yada fazlada olmuş olabilir istegramda benesoncom.tr 

Canım benim et benleri değil kahve rengi küçük benler  seninki hangisiydi

önce (2,138 puan) tarafından

Benm benler yüze yapisikti nokta şeklinde bir iki tane tek büyüktü etli olanlardan değildi 

0 oy
önce (39 puan) tarafından

Babam 72 yasinda yüzünde büyük bencikmis estetik oldu  aldırdı küçük benzeri zaten yakıyorlar 

Şimdi benimkiler yakılacak mi benim çok büyük değiller ama çokta minnak da değiller   bunun * kadarlar benim 

0 oy

???????????????

0 oy
önce (1,272 puan) tarafından

Hayatım kocan doğru demiş almadan önce türünün tespit edilmesi test yapılması gerekiyor benim yengemde de vardı hepsinin tespit etti testlerini türünü falan filan ne zımbırtılarsa işte ondan sonra benden aldırttı bizim de bir akrabamız vardı kötü şey yapmak istemiyorum ama onda da ben vardı o da gitti benlerimi aldıracağım dedi ama güzellik salonunda aldırdı test vesaire yapılmadı orayı yaktıktan sonra yara büyümeye başladı ve yüzünün yarısı neredeyse kapladı hastaneye gittiklerinde doktor kötü huylu bir Mert olduğunu söyledi adam yüz kanseri geberdi gitti ay pardon öldü gitti ama şey maalesef kötü öldü yani acı çeke çek öldü dikkat edin bu konuda her yere gidilmez kocanı dinle niye yalan söylesin canım adama niye iftira atıyorsun tövbe tövbe

0 oy
önce (355 puan) tarafından

Çok yakın zamanda eşim aldırdı önce kontrollerden sonra alıyolar ve patalojiye gönderiyorlar hepsi de kötü sonuçlanir diye bişey yok canım

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 553 göst.
0 oy
4 cevap 253 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Znurr (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 354 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Znurr (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 377 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu