0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (11,803 puan) tarafından
Artık sinirlenmiyorum ama böyle bir insanın ne olursa olsun kötü tecrübe de edinse de bundan ders almamasına şaşıyorum ağzım açık izliyorum.

Biliyorusunuz biz ayrıyız çocuklar bende.hic sakinmadim  babalarından çocukları.hic demedim mahkeme bu gün dedi bu gün görebilirsin diye.biz ne yaşarsak yaşayalım bizim aramızda dedim.gecen hafta sonu beni aradı babaları.ayiptir söylemesi (gebe varsa canı çeken olursa ne olur hakkını helal etsin )benim oglanda sucuğu sever.bana dedi ki.benim bir arkadaş var sucuk yapiyor.oglanda seviyor sucuğu almak ister misin sipariş vermek ister misin dedi.kilo fiyatını söyledi.bende nasıl bilmiyorum bilsem bir iki kilo sipariş verirdim dedim.bana dedi ki ben zaten size bir kangal alacağım tadarsin.severseniz sipariş verirsin dedi tamam dedim.az önce aradı çocukla konuştu işte okul nasıl geçti ödevini yaptın mı diye.arkadan telefona beni istedi.baska bir mevzu var onu anlattı.kapatirken de arkadaş bir kangal getirdi sucuk bana size getirecektim ama ablamın oradan geçtim ona bıraktım sucuğu yesin diye dedi.sinirlenmeyim diyorum ama ,zaten bu ablaciligindan önce her şeye onu koymasindan ailesinden öte tutmasindan boşandık.daha hala yuvası yıkıldı adamın ders almamis .canımı sıkan bu.bende sipariş filan vermicem ben tadıni bilmediğim sucuga onca para veremem dedim.daha hala size getirecektim de ablamın oradan geçerken verdim diyor bana.hadi size afiyet olsun ben zaten oğluma en iyisini alırım dedim kapattım.bana mesaj atmış arkadan sinirlendim galba sen bana diye.goruldu bile yapmadım.saka.gibi bu erkekler ya 

4 Cevaplar

0 oy
(15,917 puan) tarafından
Ayyy bu Abla neymiss yaaa...

Rezil bari söyleme gelmedi daha de 
(11,803 puan) tarafından
Heh bari deme demi.
-Reklam-
0 oy
(392 puan) tarafından
Bence seni sinirlendirmek seninle muhabbet kurmak istis gibi geldi bana balm 
(11,803 puan) tarafından
Yok be kuzum muhabbete zaten bir olay var ikimizi de ilgilendiren günde iki kere konuşuyoruz zaten zorunlu bu durumu.daha ne muhabbet aransin
(392 puan) tarafından
Resmen gıcık verir gibi bide anlatmis madem verdin yenisini al gerir ver ***** bu erkekler valla
(11,803 puan) tarafından
Yada sus demi anlatma
(392 puan) tarafından
Evet aynen oyle
0 oy
(35 puan) tarafından
Zıkkım yesin ablan deseydin zorla adamı soylettiriyorlar
(11,803 puan) tarafından
Deli mıdır nedir .hadi ablan tatsin istedin kes yarisini bırak ablana.ver çocuklarına yarısını.bende bakayım çocuklar yiyor mu acimi yağlı mi nerden bileyim tatamadan demi.hadi ablana bıraktın bari sus deme
(35 puan) tarafından
Rezil vallaha boşver takma çocuklarını ablasindan üstün tutandan  birşey olmaz
(11,803 puan) tarafından
Daha da sen sinirlendin mi diyor
(35 puan) tarafından
Ay vallaha rezil
0 oy
(3,317 puan) tarafından
Asla degismez. Degisiyor gibi yaparlar sadecee... en guzel orneginle anlatmissin. Evlatlarindan üstün tutmak nedir yaa
(11,803 puan) tarafından
Ne diyim ki bacım.herhalde bku katiklancak ablasinin
(3,317 puan) tarafından
Yani bebelerine getir ona da al cok istiyorsan. Hala bi ozveridesin yani sende. Sakinmiyorsun falan. Arada bi ayar vermek lazim bence
(11,803 puan) tarafından
Bıktırdı vallaha .bari sus demi deme anlatma böyle böyle diye.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 128 göst.
13 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (459 puan) tarafından soruldu

407,418 soru

12,229,511 cevap

36,846 kullanıcı

...