Bebisiniz cinsiyetini öğrendiğinde sizden habersiz aldığı ilk hediye neydi kızlar
(Hayırlı akşamlar)
Ben solemezsem hic bisiy almaz bazen satasiyorum bu huyu yuzunden o kadar dukkanlari goruyosun hicmi icinden gelmiyo bi oyuncak almak diyorum oglumu cok sever hasta olsun oda hasta olur onla ama gel gorki kiz cocugu asigi oglumun cinsiyetini ogrendigimizde bon bon bakti suratima yakinlarimizda vardi o yuzden utandi sandim baktim tik yok hamileyim yine kiz olcak diye tutdurdu ismini bile koydu besigini ben alcam ben seçicem diyo bakiyorum pis herif oglumda hic bole digildin diyorum yoo boleydim diyoo ama insallah kizimiz olur onu bole gordukce icim bihal oluyo ole heycanliki insallah rabbim bize bi kiz evlat verir ve olmayan herkesede nasib eder amiinnn
Cinsiyeti ogrenince almadida hamileligimi ogrenince
Mont indrmdydi
Daha hiç o almadı pek anlamaz bu işlerden bana para verir ben alırım
Cinsiyetini öğrenince bişey alamadı ama doğum yapınca altın bileklik almıştı
Hiçbirşey almadı hamilelik boyunca her bebek nasibiyle geliyor ihtiyaçları hep bir yerden geldi
Kavga etmiştik ben senin götnü toplamak zorunda mıyım demistim. O da minik videla seti oyuncaklardan almış. Kizim toplar benim gtümü diye
Eşimin mi hahahahah sabaha kadar güleceğim
Bebeğe Hala her aldığıma ne gerek var diyip duruyor
Ben de atasay altınbaş zen katalogu gönderiyorum o oyle yapınca
Sonuç olarak ne ben ne de bebek, babadan kendi hür iradesi ile bişey alamayacak gibi
Ama Allah var, yemeklere götürür, ev işi yapar, çiçek gönderir
1,491,519 soru
24,372,373 cevap
348,127 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın