0 oy
1,910 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
 Kocamın kız kardeşi kendi ablasının kocası ile birlikte olmuş eşim de bunu duyunca az daha katil oluyodu 

Zor tuttum şuan kız kardeşini iyi dövdü adamı da karısı bıçakladı 

Kadın şuan karakolda adam yoğun bakimda kardeşi resmen evde agliyo ama az olmuş ikisini de terbiyesizler böylelerine az bunlar 

Sonra gelse delirme arkdas 

38 Cevaplar

0 oy
(533 puan) tarafından
Yok artık ya..... Rabbim sen bizi koru
-Reklam-
0 oy
(135,795 puan) tarafından
Anaaa ne igrenc bisi yaaa valla kiyamet yaklasti 
0 oy
(3,767 puan) tarafından

Başka şeylere yorum yapmayacgm keşke böyle olmasaymış yazık olmuş hekreze :((

Ama öldürmek yada teşebbüs etmek kimsenin haddi değildir allahın verildiğini allah alır yanlışı yanlışla çözemez hiç kimse..

tarafından
Kendi canı kardeşi kim kaldırır böyle bisiyi ya iyi misiniz siz ?? Susup konuşacak miydi onla sandım
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Yuh ya neler görcz daha 
0 oy
tarafından
Adam çıkmış mi yigun bakımdan peki eşi nerde
0 oy
(12,771 puan) tarafından

Ayyy evlerden ırak şimdi o kız evde tutsan Bi dert tutmasan iki dert Rabbım yardımcısı olsun ailesinin :O

0 oy
(5,439 puan) tarafından

Sok oldum eniştesi ile mi tövbeler olsun :(

0 oy
(3,464 puan) tarafından
Bu kaçıncı bu ara ya azmış bu millet
0 oy
(6,922 puan) tarafından
Yok artık ya ..daha neler duyacağız
0 oy
(16,583 puan) tarafından

Daha burada neler okuyacaz kimbilir :O Allah kahru perişan etsin bu şekilde zinaya bulaşanlari gerçekten kıyamet kopmadan ölmek lazım 

0 oy
(1,422 puan) tarafından
Ayni sey bizim mahallede oldu ustelik bide cocuk oldu adamin esinden de 4 cocugu var 1 tanesi bu olaydan sonra dogdu ustelik. Gayrimesru cocugu bi evde herkestn gizli bakip buyuttuler okula bile gondermediler yabani gibiydi cocuk kac kere jandarma gitti ama hic bsy yapilmadi sonrada cocuk adamin babasindan dediler dizi olsa amma da sallamislr derz ama geck hayatta oluyo Allah islah etsin
0 oy
tarafından
Pesssss pesss pessss diyecek tek bi kelimem kalmadı 
0 oy
tarafından
Allahım daha neler görücez duyucaz sen nefsimize mukayyet ol yarabbim harama bakacak gözümüzü kör et tutacak elimizi çot et gidecek ayağımızı kötürüm et konuşacak dilimizi ahraz et yarabbim sen bizi ve evlatlarımızı koru 
0 oy
(468 puan) tarafından
adamı karısı bıçaklamis dediğine göre bıçaklayan görümcen değilse ben anlamadım konuyu tek benmi anlamadım acaba
0 oy
(343 puan) tarafından
Ohaaa valla kıyamet kopacak :O
0 oy
tarafından
Allah ıslah etsin..

Bu tür olaylar hep şu pis sitelerden dolayı oluyor bence benim düşüncem yok baldızla yok eniste yenge vs vs. 
0 oy
(10,845 puan) tarafından
Aman ALLAHIM  sen bizleri muhafaza eyle şaşırtma bizi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 679 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde nilanka (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,122 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Tililotililo (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,422 göst.
30 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ahsenbennn (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 472 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,167 soru

12,407,788 cevap

44,684 kullanıcı

Kategoriler

...