Sana gelince buraya anlatman hiç doğru gelmedi bana sonuç olarak sana güvenmiş ama ona gelince sezilerim hislerim yanılmaz O işi geçsin kuzenin kesin adamla mahrem şeyler konuştu ve hatta söyleyim sana adama müstehcen foto içerik attı oda onları kanıt olarak kullanıp kadına istediğini yaptıracak tehdit edecek bence sana anlatmadığı çok şey var belliki çok utandı diyemedi sana eşini ikna etme yollarına girsin ilerde eşini bulup da bütün yazışmaları atarsa o kişi işde o zaman adamın hayatıda biter yazık günah
Allah tan korkmamis ta kuldan mi korkmus. Ben kocasindan siddet gordugune de inanmadim ne yapti acaba ? Dogru insan zaten dogrudur yanlis olan yanlis dir. Kocasina uzuldum . Evlenirken tipini gordude evlendi sonucta madem boyle bir *** yiyeyeckti evlenmeseydi gunluk birisiyle olsa kimseyide baglamazdi . Zaten fotolari sildim dese bile silmez ki silse bile hepsi cikar turkcell sahis ya calistim taaa kii davalik olacak her sey cikar o adresteyken bile hangi hesaplara girdigi oturjmlar vs hepsi .
1,492,931 soru
24,393,567 cevap
349,479 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın