0 oy
485 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (590 puan) tarafından
Eşimin iki arkadaşı gelecek yemeğe.  Kavurma, pilav, cacık dışında ekstra ne olabilir ne yakışır.  42 günlük bebeğim ve 22 aylık iki çocuğum var. Turşu da olacak yanına.  Tatlıyı eşim alacak.  Fikir verin kizlar.  Ha bu arada geç gelecekler yani hala vaktim var 

9 Cevaplar

0 oy
(16,900 puan) tarafından
Çorba da ekleyebilirsin canım 
(590 puan) tarafından
Hatay çorba içmek için çok sıcak ve cacık var zaten
-Reklam-
0 oy
(4,321 puan) tarafından
Çorba yap yemeğin önüne canım bide ben et yemeği yapınca patates püresi yaparım yanına tabakta ya etin altına koyup üzerine eti koyup yanına pilavı pilav kasesi ile çıkarırım ya da pilav et püre olacak şekilde üçünü ayrı ayrı koyarak servis ederim vaktin yeterse ek bir meze yapabilirsin bide 
(4,321 puan) tarafından
Aslında aklımda havuç tarator vardı etin yanına yakışır cacığı çıkar salata yap havuç tarator yap bide nasıl olur canım?
Ha bide Antalyada sıcak ama dün mercimek çorbası yaptım gayet de güzel içtik misafirim geleceği zaman da yaz kış yaparım ben çorba yoksa menü eksik gelir gözüme canım bence yap birer kase içer herkes illaki yemeğin önüne
(590 puan) tarafından
Haklısın. Valla cacığı eledim şehriye çorbası yapayım en pratik o.  Patates püresi etin altına.  Salata ve havuç tarator
(12,589 puan) tarafından
Pilav ile şehriye no bebeğim. Bence farklı bir çorba seç. Mercimek daha makul değil mi sence de? Varsa düdüklü tüm malzemeleri at düdüklü 20 dk da hazır çek blenderdan
(590 puan) tarafından
Dün yapmıştım mercimek çorbası.
(4,321 puan) tarafından
Ezogelin de olabilir kuzum
0 oy
(122,413 puan) tarafından
corba ve bi borek olsun salatada olur lavun karpuz falan
(590 puan) tarafından
Salata da olur teşekkürler
0 oy
tarafından
Bir fırında soslu patates olabilir öyle alternatif aklıma geldi 
(590 puan) tarafından
Çok teşekkürler
0 oy
(1,702 puan) tarafından
Salata ve meze çeşitleri yapabilirsiniz 
(590 puan) tarafından
Evet öyle yapacağım.  Teşekkürler
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Yanına bi soğuk zeytinyağlı meseler gider mesela karışık kızartma barbunya pilaki salata veya garniturlu yoğurtlu salata 
(590 puan) tarafından
Havuç tarator yapacağım ona karar verdim.  Bunlar da fikir olsun.   İki bebeğim var onlar uyanıkken maalesef uğraştırıcı şeyler yapamıyorum.  Pratik mezeler olarak aklımda kalsın teşekkürler
(1,741 puan) tarafından
Rica ederim canim
0 oy
(882 puan) tarafından

image

Patatesleri haşla ez içine dereotu tuz karabiber koy karıştır top top yap ceviz büyüklüğünde üstüne yoğurt gezdir birde terağı yak sunum olarak ta çok güzel duruyor lezzet olarakta ben çok seviyorum görsel bulursam sana atacağım

(590 puan) tarafından
Çok güzelmiş ama bunu yapamam dere otu yok evde.  Gidip alabilecek kimse de yok ben de gidemem çocuklarla.  Ama fikir olsun çok teşekkürler
(882 puan) tarafından
Aynen canım bende internette gördüm tadınıda çok sevdim çokta basit yapımı dereotu veya maydanozlqda olur bence denenmeli
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Çorba ve ana yemek 
(590 puan) tarafından
Kavurma ve pilav ana yemek zaten.   Çorba da yapacağım
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Ne kadar sıcak olursa olsun misafir olunca önce corba verilir sonra ana yemek yanında mezeler salatalar ve en son cay yaninda tatli corba yap cacigin yanına havuç tarator yakışmaz ikiside yorgurt başka kolay bisey bul 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 356 göst.
10 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Tuqcee1 (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
3 cevap 125 göst.
5 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Elifsununannesi (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 222 göst.
26 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Besteninannesi (107 puan) tarafından soruldu

403,754 soru

12,096,332 cevap

36,399 kullanıcı

...