0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (62 puan) tarafından
Kızlar bizim bir dükkan var bir arkadaşım ne kadar dükkana gelse birşeyleri hep bedava veya ucuza götürme peşinde geçende kızıyla gelmiş ben soda aldım kızıma da verin ona niye vermiyorsunuz diyor bide kızarak kendisi geliyor bugünde şerbet aldı içti sonra su içti suyun parasını verdi şerbetin vermedi eşimin işi yolunda gitmiyor zaten bunu da biliyor kendisi ve durumuda iyi altınları dolarları var ama ağzını açsa param yok diyor sonra ciğer yemeye gittik kardesimde bizleydi ben parayı kardeşime verdim kendi hesabımı bide kardeşimin ödedim benim paramdan kardesimden almış Kendi hesabının yarısını öyle ödemiş üstünde yokmuş gelip bana diyor hesabına atarım bende ona dedim sende ne bedavaci olmuşsun kırıldı laflar etti bana kardesimde o haklı diyor beni kucumsedi hatta kardeşim onun yanında hep paranın hesabını yapıyorsun dedi bana

7 Cevaplar

0 oy
(14,674 puan) tarafından
Kardeşin saçmalamış bırak ikisi ark olsun kardeşinin parasını yesin anlar o zaman 

Resmen bedavası insan utanır ya dayımın bakkalı var çocuklarıma bir şey verince dahi para vermek isteriz 
(62 puan) tarafından
Kardesimde onu savununca kendimi kötü hissettim ya bide eşimin durumu kötü işleri yolunda gitmiyor yolunda gitse yine neyse derim
(14,674 puan) tarafından
İstediği kadar yokunda gitsin canım me demek şerbet su iç su parasını ver ucuz olanın ay sinirim bozuldu tam beleşçi ya
Söyleyerek iyi yapmışın sizden geçinecek
(62 puan) tarafından
Canım eşimin işi iyi olsa yine bişey demem eşim bana bile harçlık vermiyor işleri kötü diye bunuda bilmesine rağmen hep böyle yapıyor
(14,674 puan) tarafından
Ne kötü bir durum arana mesafe kpy yaptığı yanlışı anlasın
(62 puan) tarafından
Bende sinirlendim sonda yemeğin parası al sadakam olsun dedim oda ona çok kırıldı silmiş numarami
-Reklam-
0 oy
(7,250 puan) tarafından
Millette binecek eşek arıyo valla iyi yapmışsın ay kırıldıysa kırıldı çokta dert sizede gökten inmiyo onlar para veriyosunuz sonuçta 
(62 puan) tarafından
Bide eşimin işleri yolunda gitmiyor canım gitse yine neyse derim
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Yani gercek arkadaşım ise bir şerbetini hesabını yapmam benim de dükkanın yok ama arkadaşım ile karşılaşınca onun kızına da çikolata alırım marketten veririm diğer hesapta ise veririm oda bana verir yani 
(62 puan) tarafından
Şerbete bişey demedim canım üst üste gelince artık söyledim bende
(1,052 puan) tarafından
Kiz oyle arkadaşa bundan sonra mesafe koy gitsin düşündüğüne degmez
(62 puan) tarafından
Üstüne kendisi numaramı silmiş beni haksız ediyor
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Bu ne usulsüzlük ya ayıp ediyor ya Vala. Hiç parasi olmazsa bile insan biraz düzgün hareket eder ayıp görgüsüzlük tür tamamen cahillik ve düşüncesiliktur bnce 
(62 puan) tarafından
Aynen bide düzgün bir şekilde istemiyor etmiyor sanki böyle mecburmusuz gibi konuşup ediyor
0 oy
tarafından
Yani emrivaki yapıp alması hoş olmamış ama birazda gözüne batiyo herhalde. Bir sodanin lafı mı olur ya. Ne var bunda.
(62 puan) tarafından
Sürekli böyle canim birgün değil yani
tarafından
O zmn yüzüne soyle. Evime gel oturalım yiyelim içelim ama burası bir dukkan her geldiğinde böyle yapman hoşuma gitmiyor de
(62 puan) tarafından
Gerçekten evime geliyor ne yese içse bişey demiyorum gözüme de gelmez misafir sonuçta bide geçen kardeşime diyo pazar gel bize yemek yiyelim bende geleyim diyorum bana sen cocuklusun gelme diyor iki çocuğum var ikisinden de ses çıkmaz hâlbuki
0 oy
(1,209 puan) tarafından
Şu hayatta dostum diyeceğim 1 kisi vardir benim o böyle yapsa canım feda şerbetmiş sodaymış ciğermiş hicbirinin lafi olmaz. Ama normal bi arkadaşımın bu davranışları bana yiyici olarak görünür. Yani haksizsin diyemem sana kişiden kişiye değişir çünkü.
(62 puan) tarafından
Bide kardeşime bize gel yemek yapalım diyor bana gelme cocuklusun diyor böyle birine ben ne vereyim
0 oy
(3,527 puan) tarafından
Bir değil iki değil onun yaptığıda yanlış 
(62 puan) tarafından
Böyle yapa yapa altınlar dolarlar biriktirmiş bide param yok diyor yalandan
(3,527 puan) tarafından
En acilinden mesafe
(62 puan) tarafından
Bence de

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 465 göst.