Arkadaşlar haftada 3 gün çalışıyorum kızıma bakıcı bakıyor. Bakıcı başlarken dediğim şey şuydu;1 çocuğuma TV telefon izletme, 2 tatlı şeyler yedirme. Yani ben evde yokum bütün gün çocuğun eline vermeyeceğinin bir garantisi yok. Ben dediğim halde ilk gün aradı beni açtım TV izliyor çok sevdi diyor. Renkleri öğrenir diyor. Hayır abla istemiyorum 1 yasindaki çocuk öğrenmese de olur dedim. Neyse bı ara da açıp telefondan torununun videosunu izletiyordu. Kızım o gelir gelmez telefonuna sarılıyordu. Biz evde izletmiyoruz zaten. Neyse o zaman da kibarca abla izletme onu bizden de istiyor dedim. Neyse geçen TV açıldı alttan Niloya çıktı, kızım yoyo yoyo demeye başladı, tanıdı yani. Ben de bakıcıya mesaj attım niloya falan mı izlettin diye. Sonra aramış, sordum evet kahvaltı yaptırırken izlettim dedi. İyi de benim kızımın zaten yemek yeme sorunu yok, bilmeyen çocuğu neden telefona alistiriyorsun? Abla ben sana ta en başta demedim mi dedim. Dedin dedi..neden açıp alistiriyorsun dedim, 2 3 kere açtım dedi ama sanmıyorum çünkü çocuk alışmış zaten. Ben sen rahatsız olma diye eve kamera da takmadım ama takmam mi lazımdı, en başta yapma dediğim şeyi arkamdan yapıyorsun dedim. Bı daha izletme dedim. Tamam dedi. Ama hanımefendi şu an bana tripli. Ne hakaret ettim, ne kötü bir şey dedim. Anneme de beni şikayet ediyormus kırıldım, daha düzgün diyebilirdi diye. Benim hassas olduğum noktada 3.keredir aynı şeyi yapınca benim ne demem gerekiyordu? Anne olarak çocuğumun sınırını da mı cizmeyecegim? Eşim duysa zaten yine geçimsiz olanın ben olduğumu iddia edecek. Beni adam yerine koymuyor uyarınca da yine ben suçlu oluyorum. Kaba mi davranmisim sizce? Ayrıca zor geliyorsa bakmak zorunda da degil, ben asla yalvarmadim ona ve cidden eşim her işlerine de koşuyor arabaları da yok diye.