Oğlum raporlu özel eğitim alıyor ayda 12 saat devlet karşılıyor bu ücreti
Şimdi benim bı bebegim daha var kreş istedik ancak servisleri yokmuş kreşn öğlen vakti anneler işte oluyor diye öğle servisi kalkmış benim oğlumda yarım gün gidecekti çünkü sabah uyanamaz hayatta ve getir götür yapacaktım tahmini yürüyerek 1 saatimi alır otobüste geçmiyor bu taraftan oraya onuda aratşrdim şimdi ben 2 çocukla hergun 1 saat git gel yapabilirmiyim diye kendime sordum yapamam çünkü önümüz kış ve kcuugum daha 9 aylık ve en ufak esen yelden grip oluyor gunlerdir uyuyamiyor hastalıktan yavrum
Ve duydumki kreş anaokulu ortamlarında çok hastalık varmış şimdi büyük oğlum hasta olsa direkt kulakları iltihablanip atesleniyor anında yani en ufak gripte bile kaldiramiyor bünyesi eğer hasta olursa dil derslerinede gidemiycek ondanda geri kalacak + kucukte hast olacak + bide yeni tuvalete alşti şimdi kreşte yabamcilar ortamı ve tuvalete gitmez orada yine beze döner ve son olarak ta kreşin müdür bayan bana asla geri dönmüyor arAdim kaç defa açmıyor ben kimle muhattap Olcam çocuğumu emanet ettigim yerle iletişimde olmak isterim gözüm arkada kalsın istemem
Özel eğitim müdürü dediki ayda 8 saati 2bin liraya verelim ek olarak diğer derslerine dedi
Sizce uygunmu yani ders başi 250 liraya geliyor ve normalde 1 ders 400 TL
Yani ayda 12 saat alan oğlum 20 saat ders alacak dil gelisimi için bende grup derslerine ağırlık olsun çocuklarla kaynassin dedim sizce iyimi
Ben oğlum için herşeyi yaparım yeterlki o yasitlarini yakaladın istiyorum özel eğitimde normal kreş gibi aynı yaş çocukları bı odaya toplayıp oyun falan oynatyolar sosyalleşmesi açısından kreşi çok istedik nasip değilmiş ama özel eğitimde bu boşlugu tamamlar diye umut ediyorum ders saatlerinide arttırdim zaten