0 oy
440 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
bxbxnzmzmzmsmskksskkdmsmxxb

8 Cevaplar

0 oy
(5,329 puan) tarafından
İnanır misin onu düşünmeye bile fırsatım hic yok masal ne zaman yatarsa yatıyorum bugün süpürge ortalikta yattım uyudum çünkü tek fırsatım o uyudukca uyuyabiliyorum esim gelince boşa çıkarsam o zaman aklıma gelir heralde :) 
tarafından
Ben o istedigi zaman uyuyabilengillerden degilim maalesef
-Reklam-
0 oy
(20,125 puan) tarafından
Yok valla Rabbim canını sağ etsin ama bir an önce büyüsün istiyorum ha bazen hep bebek kalsa hep koynumda uyutsam diyorum ama çok yorucu eşimde bende çok zorlandık bize evliligimize çok büyük sorumluluk olarak yansıdı bu sadece çok uzakta olsun istemem 
tarafından
Bence cok zevkli cocuk bakmak buyutmek ilgilenmek tum gun birlikte olmak bazen esim gelmese diyorum
(20,125 puan) tarafından
Zevkli ve yorucu benim için vicdanı yük çalışıyorum ve o eksiklik hissetmesin diye ekstra çabalıyorum bu süreçte çok yıprandım ama iyi ki var o ayrı tabi
0 oy
(11,818 puan) tarafından
Hiç aklıma gelmiyor öyle şeyler onlar uyuyunca bende bayılaşa geçiyorum hemen 
tarafından
:)) yorulmak anneligin fiyakasi
0 oy
tarafından
Evet aynisi banada oluyor 4.5 ve 2.5 yasindalar ogullarim ah ah
tarafından
Allah bagislasin ne guzeller dmi baktikca icim aciliyor
0 oy
(14,147 puan) tarafından

Rabbim acilarinj gostermesin hic aklima gelmuyor uyusalar da dinlensem.diyorum:woot:he bir de hayirlisiyla buyuseler 

tarafından
İnsallah annesi
0 oy
(5,451 puan) tarafından
Kaynana yükleniyor :) şaka bir tarafa muhtemelen gerçekten kaynana olacaksın. İnsanlardan görmediğin değeri, ilgiyi çocuklarına yükleme lütfen. Bu inanılmaz sağlıksız bir ilişki. Çocuklar büyüdükçe daha da sağlıksız olacak hatta. Çünkü daha çok ilgi daha çok sevgi beklentin olacak. Çocuklar zamanla senin bir uzantın haline gelecek. Buna duygusal ensest diyorlar. Hatta bence geç olmadan bi uzmanla görüş
tarafından
Haklisin yapamam ya heralde onlarin mutlulugu herseyden onemli kendimden de hem cok cekingenim cocugum dahi olsa karismam oyle pasif bi insanim asla istemem oyle bi anne ve kaynana olmayi
0 oy
(5,153 puan) tarafından

Değildi bu postu okuyunca huzne kapıldım şimdi durduk yere oldu mu :D

tarafından
Aklina gelmeyen basina gelir baci
0 oy
(3,309 puan) tarafından
Valla kendini sevmeyi, kendine deger vermeyi ogreneezsen annesinden kopamayan yada koptuğunda nefes alamayan kaynanalara dönersin. Burda hepimizin belki de senin bile nefret ettigin.. 

Asla yargilamiyorum seni belki bilincinde değilsin
tarafından
Bilincindeyim bacim benimkaynana ogluna yapisikti cocuklar olunca uzaklasti ondan oyle gordum insallah oyle bi kaynana olmam cocuklarin mutlulugu herseyden onemli
(3,309 puan) tarafından
Insallah canim ınsallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 256 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 386 göst.
19 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 92 göst.
30 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu