Dün sen kötüsün sen artnietlisinbsen kıskancsin herseyi dediniz babasi alabilir dediniz burda hak yencek bisey yok dediniz ve dun esime dedilerki bizim kizimiz birsey istemiyor iki ev birde araba istiyor dediler 800 bine alcaz araba dediklerinde esim cok kizmisti en fazla 400 500 binlik alorim ben bulurum diyodu kayinbabam bulmus 1 milyon 300 bin tl arabanin fiyati esiminde parasi var o arabanin parasinda benim esimi essek gibi calistirip kullaniyolar benim ***** esimde bunu anlamiyo hala ben calisirim alirim gene diyor 2 yildir calisiyodu 2 3 yil daha alamicak ve en cok kizdigim sey esimin herseyi araba alcam diye bana bekletmesinede kiziyorum tatile gidelim araba yok alalim gideriz gece kalkiyo bakiyo telefona napiyosun diyorum araba bakiyorum arsa bakiyorum diyo bende onu destekliyorum herzman simdi bana kiskanc fesat bilmemne diyenler vardi onlar icin actim bu postu kim kardesine 800 bin verirde altina son model araba ceker kimse yapmaz kusura bakmasin .eger kardesi kardeslik yapsa tamam amenna derim yuzumuze bakmaz konusmaz kibirinden abisyle asik atacam diye yariliyo resmen ama hakli artik onada hak veriyorum annesi olmasin destek birseyin sahibi olmaz o zaten esim calisiyo oda oturdu yerden yiyo milyonlari simdi kendinizi benim yerime koyun