0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,361 puan) tarafından
Kizlar kızım gece yatmadan birşeyler yemişti uyurken su an ağlayarak uyandı ve öyle ve yediğini neredeyse çıkardı acaba usuttms olabilir mi salgın mi var yoksa yine:( 2 yaşında bu arada 

8 Cevaplar

0 oy
(7,126 puan) tarafından
benim oglumda suan ateslenmis yaa 4 yasinda benimkide aksam biseyi yoktu gecmis olsun sizede
(2,361 puan) tarafından
Çok sağolun sizede çok geçmiş olsun ateşten çok korkuyorum bnde aklım çıkıyor
(7,126 puan) tarafından
bekliyorum basini hemen ilac verdim
(2,361 puan) tarafından
İyi yapmışsın bacım dikkat et inşallah çok yükselmez
(7,126 puan) tarafından
insallah canim
-Reklam-
0 oy
(20,611 puan) tarafından
Benim oğlanda 2 de uyandi kustu atesli suan bez koydum alnina ilac verdim oturuyoz valla uykum var :(
(2,361 puan) tarafından
Aynn bende öyle eyvah peşinden ateşte geliyor demek ki çok geçmiş olsun size de Rabb'im şifa versin inşallah
(7,126 puan) tarafından
sizede gecmis olsun yaa ayni dert bizdede var  kusmadi insallah kusmazda
0 oy
(409 puan) tarafından
Benim kızım da yattık öksürük tuttu her öksürdüğünde kusacak gibi gece çok huzursuzdu az önce yine kalktı üşüttü zannediyorum ben de
(2,361 puan) tarafından
Peki ne yapmalıyım bacım evde şu anda ihsale döndü midesi için sıcak bişey ler mi yapsam mı
(409 puan) tarafından
Ben bu durumlarda biraz kendi haline bırakıyorum şuan burnu akyor ayakta huysuzluğu var
0 oy
(3,631 puan) tarafından
Geçen ay yaşadık biz önce kusma ile başladı sonra ishal kusma devam etti 10 gün kadar 3 kere acillik olduk 2 kez serum falan yedi anca toparladı. Benden tavsiye bi doktora gidin ilerlemesin 
0 oy
(4,835 puan) tarafından
Simdi uyudu az uyuyo sonra aglayarak uyaniyo saatlarca agladi yavrum kusmak istiyo ama kusamiyo 8 aylik
(2,361 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun evet aynn öyle ağlayınca kusamiyolar iyice sizin bebeğiniz de küçük Muş baya sağlık ocağına falan getircenmi bacım acaba gitsem mi ki bnde
(4,835 puan) tarafından
Saol cnm bnde aferin pedifen fln vardi kullandim dus aldirdim cok sukur iyi biraz daha
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Biz 1 hafta neler çekiyoruz cnm salgın tabiki. Kreşe de gidiyo ordaki çocuklarda aynı bende çok kötü oldum 
(2,361 puan) tarafından
Şu anda aynı bnde öyle oldum ne kötüymus ya valla mide bulantısı vs
(1,815 puan) tarafından
Aynı cnm biz ailecek mahvolduk
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Evet maalesef böyle bir salgın var ve takip eden ishal hastaneye götür canım ilaç veriyorlar okullar açıldı ya yeni salgın bağırsak gribimiymiş geçen hafta olduk bizde 
(7,456 puan) tarafından
Çocuk doktoru daha iyi canım sağlık ocağı yetersiz kalır
(2,361 puan) tarafından
Aynen öyle haklısınız teşekkür ederim
(7,456 puan) tarafından
Kanda çıkmıyor bilgin olsun canım yine baktır tabi enfeksiyon durumu vs ama genel olarak böyle bir salgın var
(2,361 puan) tarafından
Kanda çıkmıyor sa acaba doktor başka nasıl anlsr bacım
(7,456 puan) tarafından
Salgın zaten belirtiler hep aynı hastane bununla kaynıyordu okullar açıldı ya o zaman başlamış ishal kusma ve iştahsızlık
0 oy
(1,578 puan) tarafından
Benim kızım da dün 2 defa küstü. Saglik Ocağına götürdük bisey çıkmadı ya
(2,361 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ilaç yazdımi bacım bu arada ihsal de oldu sabh
(7,456 puan) tarafından
Kanda bişey çıkmıyor zaten
(1,578 puan) tarafından
Kan degil idrar tahlili istediler ama verememiş eşim götürmüştü hastaneye ben küçük bebeğimle kalmıştım. Evde de yapmadı çişini veremedik. Ishali yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 114 göst.
4 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.
23 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
12 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (19,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,445 soru

12,345,505 cevap

40,060 kullanıcı

Kategoriler

...