0 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (824 puan) tarafından
Salgın mi var kizimin boğazı agriyordu sabahtan aferim surup verdim akşama doğru ishali oldu bır defa uyuyordu uykudan uyandı az önce kustu baya salgın mi var ne var yine kreşe başladı başlayalı sürekli hasta oluyoruz yoruldum artık az önce calpol verdim ne yapsam acile mu gotursem beklesem mi ateşi yok daha ama kötüleşir mi 

4 Cevaplar

0 oy
(5,654 puan) tarafından
Acile götür cnm geçmese salgın var benim eşimde bu belirtiler vardı enfeksiyon çıktı vücutta iğne vurdu geçti 
(824 puan) tarafından
Şimdi getirdik ishal var bizim ishal kusma salgini
-Reklam-
0 oy
(4,024 puan) tarafından
Kızım kusuyor bide karın ağrısı var uykudan uyandı 
(824 puan) tarafından
Bizde aynıyız ya ishal de var
(4,024 puan) tarafından
Eşim de evde yok sabaha kadar ne yapacam bilmiyorum
(824 puan) tarafından
Acilden geldik bize bulantı için Motis verdiler Zinco verdiler bide Agumentin
(4,024 puan) tarafından
Canım birazdna acile götürecem
0 oy
(309 puan) tarafından
Maalesef salgın var aynı şikayetlerden oğlumu getirdim yatış verdiler şimdi
(824 puan) tarafından
O testi nerede yaptırdınız acaba bizimde ishal durdu ama ateşi düşünemiyorum yanıyor vücudu ya sadece calpol verebiliyorum dolven grubu alerjimiz var delircem alnına ensesine ılık bez koyuyorum.  Siz o testi özel hastahanede mi yaptirdiniz kan mi verdiniz boğaz kültürü mu
(309 puan) tarafından
Şehir hastanesinde gaita testinden çıktı canım pozitif olduğu. Ateş bizde de var tam anlamıyla düşmedi hâlâ
(824 puan) tarafından
Canım bizimde gaita testi aldılar parazit ve geitada kan varmı diye baktılar acaba sizin sonuçta ne yazıyor fotoğraf atabilirmisiniz nasıl sonucu
(824 puan) tarafından
Sürekli alniza ensesine bezi ıslatıp koyuyorum ya ne inatci bir ateş anlamadım
(309 puan) tarafından
Eklemeye çalışayım bi
0 oy
(309 puan) tarafından

Ekledim canım

image

(824 puan) tarafından
Boğazdan mi aldılar demiştiniz kızım dün iyiydi şuan yine acile götürcem karnım karnım diyor
(309 puan) tarafından
Gaita testi canım boğazdan örnek almadılar
(824 puan) tarafından
Anladım canım peki tedavi için hangi ilaçları kullanıyorsunuz biz dün gece yine acildeydik karnı baya gaz doluydu ya ishali bı kesilmişti yine devam ediyor ben ne vercem bu çocuğa probiyotik verceksin diyo sadece
(309 puan) tarafından
Biz halen hastanede yattığımız için burda serum tedavisi görüyor sadece kendim ayriyeten ilaç vermiyorum. Doktor öyle dediyse probiyotik vereceksin o zaman inşallah iyileşir biran önce
(824 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Rabbim size de şifa versin inşallah hastalıklar çok zor 3 ayda kızıma 5 antibiytik verdik anlamadım nasıl bir sene bu sene

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
1 cevap 123 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 116 göst.

412,664 soru