0 oy
97 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (309 puan) tarafından
Tam ölçü verebilecek olan var mı geçen yıl yaptım. İlk yedigimizde gayet güzeldi ama  yarısına gelince harap oldu beyaz beyaz kopukler cikti niye anlamadım. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Küçük şişelerde yap hemen bitince bozulmuyor o beyazlıklar da normal diye biliyorum 
-Reklam-
0 oy
(10,466 puan) tarafından
Ben bir litrelik cam kavanozlara yapıyorum kaynar su ile. Bir şişeye bir bardak sirke 4 5 tane limon tuzu 2 kaşık iri tuz 1 tatlı kaşığı şeker 
(309 puan) tarafından
Kaynamış soğumuş su mu yoksa direkt kaynayan su mu
(10,466 puan) tarafından
Ocakta kaynayan su ile canim ama cam kavanoz kullanıyorum YouTube da var tarifler kapak atma falan da olmuyor ağzını tam sıkı kapatirsan sızma tasma da olmaz. Biz iki kişiyiz koca bidona yapsam açınca bitirene kadar kötü oluyo o yüzden küçük şişeler idael bizim için. Kaynanam büyük 5 10 kiloluk şişelere yapar o musluk suyunu kaynatir soğutur dinlendirir öyle yapar
(309 puan) tarafından
Bende YouTube'dan baktigimda kaynamış soğumuş su kullaniliyo diye okudum. İlkkez kaynayan suyla yapildigini duydum canım cam kavanozla da zor olmuyo mu hepsini ayrı ayrı yapmak

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 530 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 1,283 göst.
0 oy
5 cevap 105 göst.
30 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde kaavimsi (2,870 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 209 göst.

410,660 soru

12,354,568 cevap

40,828 kullanıcı

Kategoriler

...