Kızlar eşim işe gitti sabah 8 gibi eşimden 15 20 dakika sonra tekrar kapı çaldı eşim asla kapı çalmaz anahtar ile girer eve anahtarını da unutmamış baktım neyse dedim yanlış çalmışlardır tam kahvaltıya odaklanacaktım tekrar çaldı kimo diye sordum ben elektirikciyim elektrik arıza için geldim yöneticinin tel numarasını verirmisiniz diye sordu kusura bakmayın üzerim müsait değil yöneticinin evi karşı daire dedim orayı çalın yöneticinin de gerçekten evi hemen evimin karşısı aynı kattayız ses kesildi gözetleme deliğinden baktım gittimi diğe adam hala kapıda bekliyor sonra son kata çıkan merdivene doğru geçti gövdesini tamamen sakladı kafasını sündürüp sündürüp hala kapımı gözlüyor Du tipini de görseniz üstü başı darmadağın saç sakal birbirine karışmış görseniz bu elektici olamaz dersiniz neyin nesiydi sabah sabah anlamadım bir kere daha anladım kapıyı tanımadığımız kimseye açmayacakmışız üst kata çıkacaktı desem üst katta daire yok son daire bizim ki üst katta asansör motoru çatıya çıkan kapı bide temizlikçi malzemeleri var