0 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13 puan) tarafından

image

Bu ilacı bilen varmı doktorunuz yazdı mı yada 

Oğlum 4 yaşında biraz öksürük var  

4 Cevaplar

0 oy
(2,151 puan) tarafından
Bunu bilmiyorum ama benim bebeğimde grip oldu iki yaşında öksürüğü de var hafif bende dün eczaneden prospan şurup aldırdım iki yaşında 
(1,872 puan) tarafından
Bende az önce yorumumda bundan bahsettiğim çok iyi bı ilaç bende eşime bugün aldıracagim.
tarafından
Benim oglaninda ciğerleri sokuluyo oksururken 2inci antibiyotik bitti eczacima etkili başka yapabileceğim bişey var mı dedim bi prospan bi de bisolnatur çıkardı bunları kullanabilirsin dedi hangisi daha iyi ve etkiliyse onu ver dedim bisolnatur verdi faydası var gibi sanki
(1,872 puan) tarafından
Prospanda çok etkili canım bida olursa bide bunu dene istersen
tarafından
Hala devam ediyo valla sağlık ocağında kiler 2inci antibiyotiği yazdı buda gecirmezse hastanye git bi de ordaki doktorlar görsün dedi hala balgamlı oksuruyo bilmiyorum olmazsa bi de onu alırım
(1,872 puan) tarafından
Aynen canım benim 4 yaşında kardeşim falan da hep onu kullanıyor şimdi benimde oğlumun öksürüğü var eczaneye gittim eşim almaya.
-Reklam-
0 oy
(1,872 puan) tarafından
Canım öksürüğü varsa prospan alabilirsin bitkisel şurup çok iyi geliyor. benim oğlumun da öksürüğü var bugün eşime aldıracagim. 
0 oy
tarafından
bisolnatur u araştırmanızı öneririm. Hiç duymadım bu şurubu da
0 oy
tarafından
Öksürük şurubu kullanmamalısın. Zararları çok fazla alternatif olarak bitkisel şeylere bakabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 64 göst.
15 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,432 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
31 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 30 göst.
16 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzeli00022 (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 293 göst.
21 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,307 soru

12,265,571 cevap

37,456 kullanıcı

Kategoriler

...