0 oy
453 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar bir Kuaförden duydum sizede danışmak istedim özel bölgeyi alırken baya zorlanıyoruz yani bir spreyi söyledi adı Andorex sprey özel bölgeye sıkınca uyuşturuyo yani 10 dk da ağrı  hissetmediğin söyledi siz öyle birşey duydunuzmu yani o acıyı hissetmeden yapmak istiyorumda nasıl olucak bilmyrm  

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana anestol krem alabilirsin dedi emla pahalı diye
(3 puan) tarafından
Denedinmi kremi peki
tarafından
Yok denemedim
(7,127 puan) tarafından
Ben bi deneyim bu anestol kremi bugun canim evde var sana yazarim gercekten aci hissetmezsem
tarafından
Ben denedim.agdada pek bi etkisi olmadi bana ama epilasyon yaptirirken cak faydasini gordum aci esigim dusuk
(3 puan) tarafından
Tamam canım dene haber edersin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bu sprey dis agrisini azaltiyor uyusturdugu icin. İltihap giderici uyusturucu agri kesici gibi ozellikleri var.ancak genitalde ise yarar mi bilmiyorum ph bozmasinda gerisi katlanirim enfeksiyondan cok cektim :ermm: denenebilirr bi zarari yoksa tesekkurler kuzum ❤️❤️

(3 puan) tarafından
Bir zarar olmaz bence yani ağrı kesici yerine geçiyor hamile olduğum içinde pek deniyemiyorum
tarafından
Evet kuzum simdi deneme Allah korusun ama dogumdan sonra aklimizda olsun. Biz ne acilaraa katlaniyoruzz anayizz biz anaaa :))
(3 puan) tarafından
Kadın olmak ne kadar zormuş ya her geçen gün bunu anlıyorum
tarafından
Bosuna ayaklarimizin altina cennet vadedilmiyor cok kutsal bir varligiz keske kendi kiymetimizi bilsek ilk once❤️
0 oy
(753 puan) tarafından
Fasa fiso canm uystrsa bile okadar degl bnde ona bnzer bisey aldim lazer icin  hicte dindrmedi .   Hissdrsn  yani
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Lazer icin buna benzer bsy almistm cnm hic etki etmedim ustelik ozel bolgeye sabun bile surmk iyi degilken boyle seyler kullanmayi dusunmem 
0 oy
(162 puan) tarafından
Ben de öyle bir krem almıştım kuaförden  5 sk uyusacak dedi bende bir işe yaramadi canım hoc öyle dediği gibi olmadı valla
0 oy
(114 puan) tarafından
Aslında çok iyi fikir ama özel bölgeyi tahriş yada mantar enfeksiyon falan yapmasın canım iç taraflarına dikkat et suyla bile tıklamayın diyor doktor 
0 oy
(310 puan) tarafından
Maalesef hiçbir faydasi olmuyor canim boşuna alma. Ben denedim zerre uyusturmadi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 344 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Aybezdumya (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 876 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 385 göst.
14 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 295 göst.
9 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu

412,842 soru

12,429,718 cevap

45,629 kullanıcı

Kategoriler

...