0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (1,716 puan) tarafından
Ay her gün forma yıkayıp ütülüyorum. 1 tane yedek var ama yarın yine kirletip geleceği için mecbur hemen yıkıyorum. Sizin çocuklar da böyle mi yoksa sadece benim oğlum mu böyle :D

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pek kirletmez oğlum 
(1,716 puan) tarafından
Kaçıncı sınıf
tarafından
4. Sınıf
(1,716 puan) tarafından
Benimki 1. Sınıf ama kreş ve ana sınıfında bile bu kadar yormamıştı beni valla
tarafından
Sağlık olsun napıcaksın:)
(1,716 puan) tarafından
Aynen canları sağ olsun :)
-Reklam-
0 oy
(5,843 puan) tarafından
Benim kiz titiz yinede hergun kirlenio. Yemekhanede yemek yiyo  ya damlio yada terlio sucuk gibi oluo zaten. 2 tane uzun kil iki kisakol almistim ama 3. Kisakol olmaliymis suan uzunlari kullanmiyoz zaten. Aurekli camasir camasir biktim bi duzene koymam lazim. Cunku kizin ust lacoste atarken bikac az renkli birikmis oluo onlarida atiyorum. E busefer surekli camasirlarla ugrasiyorum.
(1,716 puan) tarafından
Hah ben de aynı durumdayım. Ben de alırken 2 kısa 2 uzun almıştım yetmiyor valla dediğin gibi sürekli çamaşır
(5,843 puan) tarafından
Aynn normalde bnim canasir gunum vardir  bi gunde hallederim hepsini beyazlar yikanir kurutma makinasinda kururken renklileri atari onlar kururken beyazlari katlarim az renklileri ataraim falan filan derken bir gunde aksama dogru da utuleri halleder komple kurtulurdum. Gun icinde spora gtmeye falan vaktim oluodu oglanibeve uyutup telsizi tanima slip spora gderdim.. Boyle zirt birt camasirla ugrasmaktan spirada gdemiorum ev bi daginik duruo surekli katlanmayi bekleyen camasir oluo.utu bekleyen camasir oluyor.
(1,716 puan) tarafından
Ay benim kurutma makinesi de yok kış da geliyor iyice canım sıkıldı :(
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Ya geçen sene en az 3 gün giyerdi, noldu anlamadım bu sene günlük kirli geliyo. Hele bacakları kapkara geliyo çocuk. Napıyo okulda anlamadım ki. Aslında seviniyorum da bi yandan, arkadaş ortamı var ki oyun oynuyor kirleniyor :) kışın zor olacak ama bi forma daha lazım sanırım artık. Yedekler var birer tane ama kışın kurumuyo diye bi tane daha alcam gibi
(1,716 puan) tarafından
Ya ben de bazen duygu sömürüsü yapıyorum bazen söyleniyorum kurutma makinesi alsın diye :D çünkü kışın gerçekten zor oluyor. Geçen yıllarda içeriye serdim bu kez dışarının nemi, çamaşırın nemi duvarlarda çil oluşuyor
(11,033 puan) tarafından
Ben onu al desem de almaz, Alanya'da ne gerek var der. Halbuki kışın çok yağmur oluyo asamıyorum hep balkona. Ben de ona çamaşır yetiştirmeyim bu kış bari de belki girerim aklına asdfasf :D

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 251 göst.
29 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 635 göst.
28 Ekim 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 154 göst.
9 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu

406,470 soru

12,189,256 cevap

36,707 kullanıcı