0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde (321 puan) tarafından
Ne zaman ihtiyaç duysam ve söylesem red eden bahane üretip umursamayan bir arkadaşınız var.  Kendisi bir ihtiyaç zor anında ise gelip yardım istese yardım edermisiniz. Arkadaşımın toplu bir misafiri gelecekmiş önemli.  Bana dediki senin sarman güzel oluyo bana 2 tencere sar dedi . Ben ne zaman yardım istesem etmedi banane deyip . Şimdi de ben yardım etmek istemiyorum.  Kırıldığımida söylemiştim bu konuda daha önce kendisine .  

29 Cevaplar

0 oy
(1,036 puan) tarafından
Sana yardımı dokunmyan insana seninde yardımın dokunmasın boşver sarsın kendisi işi düşünce konusuyor demek ki insanı ***** yerine koymayı çok seviyor bazıları 
(321 puan) tarafından
Insanda utanma olur . Ama yok yüzsüz işte.  Ben sarıp vericem o da misafirlerine kendi yapmış gibi ikram edecek
(1,036 puan) tarafından
Ay gerizekalı kesinlikle yapma arkadaşlıkta etme onunla hatırı sayılı biri olsa yapılır ama öyle insanlara iyilik yapmaya bile değmez
-Reklam-
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Arkadaşın baya yüzsüzmüş kendi herşeye bana ne desin kendi koca iki tencere sarma istesin bari utanıp da ufak birşey isteseymiş 
(321 puan) tarafından
Bende aynısını dedim banane dedim . Sonrada diyoki sen nasıl yapiyosun tarifini ver diyo
0 oy
(247 puan) tarafından
Sende bi bahane uydur gitsin 2tencere sarma kolay degil sonra bisy faln dersede cvbini verirsin 
(321 puan) tarafından
Bende aynısını dedim banane dedim
(247 puan) tarafından
En iyisi bosver benim kotu zamanimda yanimda olmayanin iyi gunumdede olmasin daha iyi ole insanlari tamamen hayatimdan silmek istiyorum bazen mumkun olmuyor ama mesafemi koyuyorum
(321 puan) tarafından
Öyle olanları tek tek cizgimi çektim valla küsen kussun
0 oy
(18,422 puan) tarafından
Sarma çok zahmetli iş birine yapmam için bende çok hateı olması lazım o da senin arkadaşında yok 
(321 puan) tarafından
Olmadığı içinde red ettim valla
0 oy
tarafından
Arkadaşın kendine enayi arıyor asla uğraşmam 
(321 puan) tarafından
Bulamadı hayallerini kırdım valla
tarafından
Cok iyi yapmssin
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Oldu canım yanına başka ne istersin deseydin bu ne yüzsüzlük ya
(321 puan) tarafından
Şey dedi işte şu  gün misafirim gelecek seninde sarman güzel oluyo dedi . Bende eee dedim . Sen sarıp ver bana dedi bende banane dedim
(7,456 puan) tarafından
Olduuuuuu başka ? Valla var ya ağzıma geleni sayardım ben
0 oy
(135,414 puan) tarafından
haaa bide sarma mi istedi oldu canim baska ben yapmam 
(321 puan) tarafından
He kız valla banane deyip redettim
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Oldu canim bi de sarma hee enayi miyim kiz ben degmeyen icin sarma saracam
(321 puan) tarafından
Sararmiyim kız redettim
0 oy
tarafından

Beni kessen 2 tencere sarma sarmam ne kendime ne arkadasima :D

(321 puan) tarafından
Elim alıştığı için seviyorum sarmayi kız ama ona hayır tabiki de

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 218 göst.
28 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 320 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
22 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,016 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 649 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eylulervam03 (555 puan) tarafından soruldu

411,022 soru

12,370,119 cevap

42,372 kullanıcı

Kategoriler

...