0 oy
585 göst.
Aile kategorisinde (286 puan) tarafından
Kizlar oglum birazcik esmer ve suriyeli diye dalga geciyorlarmis simdi soyledi birazdanda toplanti var herkesin icindemi tepki gostereyim yoksa sadece ogretmenemi soyleyeyim yada ne soyliyeyim bazen beynim duruyor elim ayagim karisiyor sinirlenince ne dedigimi bilemiyorum birinci sinif buarada

15 Cevaplar

0 oy
(409 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap
Herkesin içinde anlat ben çocughma kimsenin kalbini kırmaması gerektiğini öğretiyorum birdaha olmasın herkes çocugunu uyarsın şayet birdaha böyle birşey ile birdaha karşılaşırsam  kimin söylediğini tesbit edip aileleriyle birebir muhatap olucam bilginiz olsun diye açık net ve kararlı şekilde konuş .
(286 puan) tarafından
Tesekkurler canim
(5,873 puan) tarafından
Aynn bencede. Akran zorbaligi iste. Kacinci sinif
-Reklam-
0 oy
(17,624 puan) tarafından
Herkesin içinde öğretmene söyle utanırlar çocuklarini uyarirlar 
(286 puan) tarafından
İnsallah ya cok uzuluyorum boyle durumda allahim bi esmer bi sarisin vermis oglum kucuklukten beri memnin degil hep kardesine bakip anne o esmer ben sariyim diyordu onun yaninda surekli sen daha tatlisin felandiye onun morelini yuksek tutmak istiyordum ama malesefki okuldada basladi bu konu
(17,624 puan) tarafından
Çocuklar çok fena canım illa dalga geçecek birsey buluyorlar
(286 puan) tarafından
İste aslinda herkes cocugunu guzel egitse bu durum yasanmaz
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Tabi ki de söylerim herkesin içinde. Herkes çocuğunu uyarsın 
(286 puan) tarafından
Tamam canim soyliycem herkesin icinde
0 oy
(2,050 puan) tarafından
Kocaman kadınım benim bile başıma geliyor ya ne biçim insanlar var uçakta bile hostes beni Arap sandı Türkçe biliyormusun diyor bana halbuki buğday tenliyim 
(286 puan) tarafından
İste oglum takintili olmasa umursamam bukadar ama cok takintili hep kendini geriye atiyo bu konuda normalde cok tatli yakisikli resim birakirim birazdan
0 oy
(17,507 puan) tarafından
Yani öğretmene söyle ama diğer veliler de duysun hocam böyle bir durum var diğer çocuklar böyle bir şey diyormuş hem ırkçılık hem dış görünüşle dalga geçilmeyeceğini bilmiyorlar herhalde siz öğrencilerle konuşur musunuz diye 
(286 puan) tarafından
Tamam canim boyle diyeyim
tarafından
Evet öğretmene deki veremedikleri eğitimi siz verin de
0 oy
(3,842 puan) tarafından
Herkesin içinde şöyle hatalarini anlarsınlar çocuklarını uyarsinlar suriyelide olabilirdi kimse dalga geçilmez 
(286 puan) tarafından
Aynen iste insan uzuluyo gercekten
(3,842 puan) tarafından
Aynn üzücü bı durum
0 oy
(286 puan) tarafından

image

oglum bu kizlar
(249 puan) tarafından
Kız bu çok esmer değil ki çok ta tatlı
(6,594 puan) tarafından
Maşallah nasıl yakışıklı bir çocuk❤❤❤ esmer değil kumral canım diğerleri çokmu beyaz tenli Çünkü bu çocuğun teni açık
(17,507 puan) tarafından
Benim oğlum da bunun küçük modeli. Herhalde büyüdüğünde senin oğlun gibi bir şey olur valla çok tatlı maşallah
(1,509 puan) tarafından
Hiç te esmer değilmiş ya yazık. İşte akran zorbalığı maalesef şimdiden başlamış. Siz destek olun öğretmenin de bilgisi olsun. Sesli bir şekilde söyleyebilirsiniz veliler de duysun
(286 puan) tarafından
Soyledim yarin ogretmen daha yakindan ilgilencek
0 oy
(141 puan) tarafından
Yaaa bitmedi bu akran zorbalığı 2 3 yıl önce de benim kardeşime zayıf kısa kücuk diye dalga geçiyorlardı. Resmen çocuğu okuldan soğutmuşlardi ağlayarak okula gidiyordu. Kaç defa hocasıyla velilerle görüştük laftan anlamadılar.
(286 puan) tarafından
Ben anlaticam insallah canim
0 oy
(11,091 puan) tarafından
Tüm velilerin duyacağı şekilde öğretmene şöyle brnce ayıp ya benim kardesimde oye bişey yaşamış öğretmeni size bakınca nereli olduğunuzu tahmin edebilirim demiş kardeşim de esmer afkansin dedim o da yok suriyeliyim demiş vermiş cevabını şakaya vurmuşlar şimdi öğretmenle arasında espiri kalmış Suriyeli diyomus 
(286 puan) tarafından
İste benimde oglum takintili oldugu icin biraz uzuldum
(11,091 puan) tarafından
Haklı canım takıntı değil kim olsa üzülür benim kardeşim üniversiteye hazirlaniyo son senesi koca adam o bile takmiyo değil belli etmiyo
0 oy
(2,736 puan) tarafından
Çocuklar dalga geçecek bişey illa bulurlar. Acimazlar üstelik. Sen çocuğuna esmer olmanın güzel yanlarini anlatıp duracaksin. O da kendini beğenmeye başlayınca kimseyi dinlemez. Olay yine sende bitiyor yani. 
(286 puan) tarafından
Ben zaten anlatiyorum 4 senedir ama cocuk dalga konusu olunca onu kotu birsey saniyor
0 oy
tarafından
Kucukken bende esmerdim okulda dalga geçerlerdi de şimdi bide Suriyeli işi çıktı . Lisede  üniversite de herkes tenime hayran olurdu geçici seyelr çok da takma ama gidip uyar herkesin içinde Suriyeli olayı biraz sinir bozucu
(286 puan) tarafından
Evet tesekkur ederim canim
0 oy
(5,234 puan) tarafından
Herkesin içinde soyle tabiki bende bundan korkuyorum hep kizim yasitlarindan iri yapılı ama dalga geçen olursa canını okurum heralde benim çocuğum bilmiyorsa elin cocugu nasıl bilir böyle şeyler işte ana babadan ogreniyorlar ayrıştırma yani bu Suriyelilerin olsa nolur cocuk degilmi 
(286 puan) tarafından
Aynen oyle ya gercekten cok zor bu okul isleri
(5,234 puan) tarafından
Valla bana zor değil dediğim gibi uyaririm öğretmenden uyarir ayni hatayı tekrar yapan olursa canını okurum cocuk değil bazıları şeytan mı ne
0 oy
tarafından
Çocuğun resmine baktım suriyeli ile alakası yok bu arada öğretmen olarak sana soyleyeyim veli toplantısında söz al öğretmene durumu anlat öğretmen zaten velilere o an gereğini diyecektir şimdiden cocugunla konuşup arkadaşları ona suriyeli derken kesinlikle tepki vermemesini ben suriyeli değil Türk oğlu türküm siz suriyede yaşadığınız için herkesi suriyeli sanıyorsunuz asıl suriyeli sizsiniz diyerek karşı tepki vermeyi öğret sakın ola şiddet vs olarak ileri gitmemesini özellikle belirt eğer dalga geçen çocukların yanında üzülüp ağlar yada kırılırsa o çocuklar eğitim hayatı boyunca üstüne gider zor biliyorum ama çocuğun ya tepkisiz kalacak yada kendisini savunacak başka yolu yok
(286 puan) tarafından
Cokk Tesekkur ederim oglumla konusuyorum zaten aglamaz ama uzuldugunu sadece bana soyledi ogretmenide gorusecek yarin hem devranla hem cocuklarla
0 oy
(249 puan) tarafından
Öğretmene değil veli toplantıda herkese söyle aile veriyor o eğitimi çocuk diye birşey yok herkes eğitimini iyi versin ay sinir oldum 
(286 puan) tarafından
İste bende cok sinir oldum zaten panik atak var elim ayagim titriyor birsey oldugunda
0 oy
tarafından
Öğretmene soyle ben  çocuğumla kimseyle dalga geçilmemesi konusunda ayıp olduğu hakkında konuşuyorum sürekli ama arkadaşlari oğlumla Suriyeli diye dalga geçiyorlar lütfen herkes cocugunu uyarsin  ve empati yapmalarını istiyorum dersin
(286 puan) tarafından
Soyledim hepside dinledi duydu insallah tekrarlamazlar

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 199 göst.
30 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YAVUZ AMINE (773 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde prensesinannesii (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
21 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Dilek06 (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde birerkekannesii41 (116 puan) tarafından soruldu

407,213 soru

12,222,876 cevap

36,818 kullanıcı

...