0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Daha öncede bir kaç post açmıştım burada 2 büyük 1 küçük 1 yaşında kızım var. Şuanda 19 haftalık hamileyim doktor erkek olacak dedi. 3 kızdan sonra ben yine kız diye bekliyordum , cinsiyete erkek deyince değişik hissettim . Ben hep kız çocuklarına alıştığımdan sanırım. Benim gibi 3 kızdan sonra oğlu olan yada 3 erkekten sonra kızı olan , ne hissedeceğini bilemeyen varmı varsa birde 3 kızdan sonra erkek çocuğu zor oluyormu

2 Cevaplar

0 oy
(10,915 puan) tarafından

En İyi Cevap
İnan çok sevindim senin adına Allah sağ saglim kucağınada almayı nasip etsin darısı kız kardeşime onunda 3 kızı var inşallah onunda bu defa sağlıklı hayırlı bir oğlan nasıl olur .birde diğer kardeşimde kız istiyor 2 oğlu var inşallah bu defa onada hayırlı sağlıklı bir kız evlat verir Rabb'im.
tarafından
Çok teşekkür ederim Canım, İnşallah kardeşininde bir oğlu olur hayırlısıyla . Öteki kardeşinede Rabbim bir kız nasip eder. Ablamında iki oğlandan sonra bir tane kızı oldu ablam bir kız çocuğu çok istiyordu .
(10,915 puan) tarafından
Normaldir canım insan hangisj yoksa onu ister bu çok doğal
-Reklam-
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Allah'ım hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı benim başıma 3 tane kızım var bir tane de oglum olsun istiyorum Allah biliyor ya nasip etsin 
(10,915 puan) tarafından
Rabb'im bu cuma akşamı hürmetine sanada hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin inşallah ♥️ Rabb'im kızi olmayana kız oğlu olmayana oğlan nasip etsin..
(1,716 puan) tarafından
Amin amin öncelikle olmayanlara  sonra da bizlere saglıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
tarafından
Amin İnşallah Canım ben çok şaşkınım çünkü kızım 1 yaşında çok küçük ve korunurken hamile kaldım öyle oğlum olsun diye de planlamadık , yinede nasip oldu. Rabbim sana da bir oğlan nasip etsin İnşallah
(1,716 puan) tarafından
Allah'ım nasip etmiş hayırlsı olmuş saglıklı hayırlı evlat olur inşallah banada nasip olur varsa kaderimde bende o duyguyu tadıcam inşallah

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 437 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Gzmbyndr (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 214 göst.

Kategoriler

1,448,121 soru

23,786,004 cevap

316,620 kullanıcı

...