Benimde yapasım yok ☹️ama Bı yerden baslamam lazımdı yatakları doktum nevresimleri yastık yuzlerı ne varsa attım makınaya da makına calışınca pısman oldum onları bıde tekrar gecırmesı var bu kadar iş bu bunyeye cok fazla
Varsa banada çaksın iki tokat hazır eli değmişken
Saat bir de kızımın randevusu var daha kahvaltı etmedim bulaşık makinesi boşaltılcak çamaşırlar var ama bugün yıkamam artık ev süpürülecek koltuk örtüleri çırpılıp örtülecek Bi de banyo yapmam lazım daha ohoo Bi de yol var tabi 1 de sırada olmalıyım orda.
İnşallah yetişirim kızımı uyutmayı başarırsam
6 da uyanıyoruz kızımla esıme kahvaltı hazırlıyorum. Kızımı okula goturuyorum oglumla birlikte sonra eve gelip kahvaltı yapıyoruz. Yemegı hazırlamaya başlıyorum kızımla esım 2 3 te evde oluyorlar. Onların saatine kadar evı düzenliyorum. Sonrası yemek cay ödevler ısım bitiyor erkenden uyuyoruz mesala ben ev kirlenmisse misafir çağırıyorum. Dün davet ettim önceki gün eve giristim halı koltuk sildim heryerı tertemız yaptım.. Bırsuru de cesıt hazırladım cay yanına. Bugunde bı ısım yok heryer temiz. Dagınık olunca işler birikince huzursuz oluyorum bunaliyrm evden. Sana tavsiyem işlerini erkenden hallet yada ben aksamdan topluyorum wcleri hallediyorum sabah bı süpür sil tammdir
Ben günlerdir kış temizliği yapıyorum 3 halıyı yıkamaya yolladım 8 halı yikadim paspaslar yolluklar hariç.perdeler pencereler duvarı bile yıkadım.evim fayans bir güzel köpükle heryeri yıkadım evim miss gibi bal dök belki okursan kalkıp sende yaparsın :))
O zaman senin ev ve benim ev altaki resim gibi jsjsj
1,500,399 soru
24,504,432 cevap
358,472 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın