0 oy
438 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,206 puan) tarafından
Kızlar 8 senelik bir arkadaşım var kardeşim gibidir kendisi ama şunu anlamıyor ben evliyim ve benim bir bebeğin var hayatım hayatımdaki önceliklerim değişti 

İnstagram dan bişey görüp atar mesela izlerim ama cevap vermedim diye alınır ya da ben ona bişey atmadığımda yazmadığım zaman halimi hatrımı sormak yerine hemen hayırdır noluyoruz niye bana yazmıyorsun arkadaş olmak istemiyorsan muhabbetim sıkıyorsa söyle der her seferinde ve bir çok kez bana bunu yaptı bemde her seferinde 

Bak benim bir bebeğim var ve en hareketli zamanları hayatımın 7/24 ünü kaplıyor uyurken bile benim uyumaya bile vaktim olmuyor yeri geliyor 4 gün yıkanacak vakit bulamıyorum vaktim olduğu zamanlar akşam oluyor ve yorgun olduğum için uyumayı tercih ediyorum  

Neyse sonra hep hallediyoruz ama son 2 haftadır aşkım bugün seni arıcam uzun zaman oldu sohbet edelim der bende s*****gibi bebeğini erkenden uyuturum ararım açmaz dışardayım eve dönünce arayım der şu aralar cidden çok bunaldım sıkıldım sağlık sorunlarım yüzünden ve gerçekten biri ile konuşmaya ihtiyacım vardı aradım açmadı döndü mesaj attı akşamüzeri arayım diye ve aramadı 

Bende bunun üzerine onun bana yaptığını bilerek yapıp hayırdır noluyoruz arıyorum açmıyorsun arıcam diyorsun aramıyorsun yazdım cevap bile verme tenezzülünde bulunmadı 

Ben elimin bebeği ile o istediğinde vakit ayırıyorum ama 

10 Cevaplar

0 oy
(14,130 puan) tarafından
Valla herkesin dusuncesi cok farkli benim bu konudaki tavrim net eger gercekten 8 sene diyorsan kardesim diyorsan samimiyet varsa 5 dakika konusmama gibi bir sey olamaz benimde var 2 cocugum nasilsin diye sormak 5 dakika 
(14,130 puan) tarafından
Samimiyet bu degil ki yani kole gibi...benim samimi oldugum insan bebegimin hastaligina bir kere bu sekilde yaklasamaz
(2,206 puan) tarafından
Heh işte o kendine köle arıyor ama l
Karşınds köle yok ne yazık ki onu anlamıyor
(14,130 puan) tarafından
Ee bunu sen anlatacaksin ona
(2,206 puan) tarafından
Valla canım ona net bir şekilde ben evliyim benim bir bebeğim var ben her zaman vakit bulamıyorum ben kendime zaman ayıramıyorum demişliğim de vaat ama hala daha aynı tripler devam gören sevgilim sanar  beni eşimden kıskanıyor hemen en ufacık şeyde kötüler abartır
(14,130 puan) tarafından
Ayy ne o oyle ya cekilmez valla
-Reklam-
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Bu saatten sonra boşvercen bacisi once can sonra canan demişler sen bebişe kendine bak boşlugunda ara.sor onun icin boşluk yaratma yorma kendini halden anlayan biri olsa zaten oyle davranmaz 
(2,206 puan) tarafından
Öyle de ne bileyim 8 senelik arkadaşlık canım da tek beklentim şu Babası kalp krizi geçirdi her gün günde 2 3 kez aradım kuzeni vefat etti aynı  şekilde benimde şuan sağlik sorunlarım var ve belki de bende aynı şeyi görmek istiyorum bilmiyorum ama diyorum ona lütfen ara konuşslım çok bunaldım tamam diyor brn arıyorum bunun üzerine cevap bile vermiyor
(2,685 puan) tarafından
Usteleme bacisi birak aramak isteyen zaten arar bak 8 sene diyosun 8 senenin hatri bitek sende mi var kacan kovalanira donmuş birakkk
(2,206 puan) tarafından
Aynen öyleeee canım ama yok artık istemiyorum zaten en son 2 ay önce falan konuştuk onda da bişey anlatıyorum o başka bişey yspıypr cevap vermiyor sanki kapat der gibi tavırları oluyor kapatayım diyorum noldu sıkıldın mı benden diyor
(2,685 puan) tarafından
Ayy tobe dayanamam ugrasamam valla cocuktan once cekerdim kafam rahatti ama cocuk olduktan sonra kimsenin nazini niyazini cekemiyorum benimde vardi bi arkadas o benden once dogurdu baktim ayni tavirlar yol verdim gorusmuyoruz hic hatir gonulde bi yereceymiş ben onu anladim cocuk dogduktan sonra insan tamamen farkli bi dunyaya dönuyo
(2,206 puan) tarafından
Aynen öyle şuan o bekar bana yaptiği erkek arkadaş konuları bile çok boş geliyor açıkçadı ergence geliyor sryık bana oysa ki eskiden ne çok yapardık
0 oy
tarafından
Hiçkimse bir msja cvp veremeyecek kadar meşgul değildir atmak istemiyorsun bellliki açık açık dile getirebilirdin bunu çünkü arkadaşlık.karsilikli emek vererek ilerler 
(2,206 puan) tarafından
Canım 6 gün boyunca bebeğim hem ishal hem de kustu sürekli olarak bunun yanı sıra tansiyon hastayım tansiyonum tetiklendi üstüne 23 yaşımda menapoz başlangıcı olduğumu öğrendim birer üstüne 2 gündür bebeğim 40 derece ateşi var bu kadar şey üst üste gelmişken psikolojim alt üst olmuşken hangi vakit?
Ve ben bu zamanlarda da babası kalp krizi geçirdi 2 3 kez aradım 1günde üstüne kuzeni vefat etti aynı şekilde aradım
Sorun sadece instagramdan attığı komik videolara cevap vermemek mi sorun
Ki arkadaşıma en son lütfen ara iyi değilim biri ile konuşmaya ihtiyacım var dememe rağmen yine ben aradım cevap vermediği gibi geri dönüşte yapmadı
Kimse kusura bakmasın ama cidden üst üste geldi her şey eğer instagramdaki mesaja atacak vaktim olmadıysa bu çok normal bence
0 oy
(4,421 puan) tarafından
Ya kendince senin ona yaptigini yapip yaa nasil oluyomus diye misilleme yapiyo. Boyle yapiyosa cok cocukca ve basit. Ya da geecekten o da iyi bi zamandan gecmiyodur belki. Sen bi an once onu da ever coluk cocuk yapsin seni anlar :))) sevginiz arkadasliginiz saglamsa bunlar tuz biber yoksa zaten biter gider. Arkadas cokta lazim bisey degil
(2,206 puan) tarafından
Canım Bebeğim bu bir ara salgın vardı o zaman hasta oldu ishal ve kusması vardı tam tamına 6 gün sürdü ve sürekli ağlıyordu Ben 6 gün boyunca yıkanmadı mı evimi temizlemediğimi bilirim Çünkü sürekli kucağımda Sürekli benimle birlikteydi hasta ve huzursuz olduğu için üzerine Yüksek tansiyon hastasıyım bu 6 gündeki süreç tansiyonuma yansıdı Tansiyonum yüksekte sürekli olarak üzerine 23 yaşından menopoz başlangıcı olduğunu öğrendim ben böyle bir psikolojide iken Her şey üst üste gelmesine rağmen bundan aylar öncesinde babası kalp krizi geçirdiğinde ve kuzeni vefat ettiğinde hala daha günde 2-3 kez Aramaya devam ediyordum ben bunları yaparken ve ben bir sürü evimde başka sorunlarla ilgilenirken onun Instagram'dan attığı Bana komik olan videolara cevap vermedim diye suçluysam evet suçluyum ama kalkıp da bir insan bu kadar şey yaşadığı halde hala daha dönüp babasını kuzenini arkadaşımın halini hatırını soruyorsan arkadaşımdan aynı inceliği bekliyorum Lütfen ara iyi değilim birisiyle konuşmaya ihtiyacım var dediğimde aramayıp yüzümü kızartıp ben onu aradığımda ve açmıyorsa Ben bunda bir misilleme aramıyorum Çünkü ben ona böyle yapmadım Sadece Instagram'a girip sonra izleyecek halim yoktu
0 oy
(3,887 puan) tarafından
8 seneyi birbirinizi arayıp açmamakla mı geçirdiniz naptınız? Ben dostlarımla aylarca konuşamam iletişim kuramam ama çarşıda dışarda denk gelince sanki dün geceyi beraber sabah etmişiz gibi kahkahalar havada uçar. 
(2,206 puan) tarafından
Yok canım bu sorun ben evlendikten sonra da değil aslında ben doğum yaptıktan sonra ortaya çıktı yani ben de senin gibiyimdir ben böyle arkadaşlarım var elbette ama tek 8 senelik arkadaşım o ama diğer arkadaşların yine samimi olduğum yakın olduğum arkadaşlarım vardı onlarla böyle çok sık konuşmam Bir buçuk sene konuşmadığım mesajlaşmadım arkadaşım yaşadığım yere gelip evime uğrayan ve Sanki dün berabermişiz gibi sohbet ettiğim insanlar genelde bu sorunlar benim bu arkadaşımdan çıkıyor
0 oy
tarafından
Bir gülücük atmak ne kadar zor olabilir ki
(2,206 puan) tarafından
Canım şimdi hemen açıklayayım sana ben bu durumu bir aralar salgın vardı bebeğim o sırada 6 gün boyunca sürekli olarak kusma ishal iştah kaybı oldu 6 gün boyunca sürekli olarak benimle olmak istedi Ben 6 gün boyunca yıkanacak vakit bulamadım bebeğim babasında bile ağlıyordu beni istiyordu Yüksek tansiyon hastasıyım bu 6 gün içerisinde Tansiyonum da yükseldi ardından 23 yaşında menopoz başlangıcı olduğumu öğrendim fıtık desen o çıktı ama ben aylar öncesinde babası Kalp krizi geçirmişti aylar geçmesine rağmen günde 2-3 kez arayıp babasının onun annesinin halini hatırını sordum yani kimse kusura bakmasın ben bu kadar şeyle uğraşıyorken Bebeğimin ayrı benim ayrı sağlık sorunlarım ortaya çıkmışken bir Instagram videosuna gülücük atmadıysam Evet bu benim ayıbım Ama gerçek şu ki bu kadar şey üst üste gelip benim öyle bir psikolojim yok ben Instagram'a girip video izleyecek bir vaktim yok benim şimdi elini vicdanına koy ve bunca şeyde gelen Instagram videosuna gülücük koyar mıydın öyle bir şeye sahip olur muydun
tarafından
Canım sen kendin dedin 8 senelik arkadaş diye ben kına istinaden yazdım benim zor zamanımda arayıp sormayan insana arkadaş demem
(2,206 puan) tarafından
Sözde 8 senelik işte ona artık en sonunda lütfen ara hiç iyi değilim dediğimde tamam söz dedi aramadı döndü arkadaşlari ile dışarı çıkmış ben aradım bilmiyordum dişarda olduğunu açmadı saatler sonra kanka arkadaşlarla dışardayım eve geçince arayayım dedi ve geçti ama ben onu acısınds kaybında günde 3 kez aradım bu hsstalık ile uğraşırken
tarafından
Direk numarasını siler konuşmadım açık ve net
(2,206 puan) tarafından
Bende bağımı kopartıcam bu gidişle
0 oy
tarafından
Benim 2 çocuğum var yani iş yaparken bile 3 dk olsun konuşurum arayanla açmama yada mesaja donmemeyi saygısızlık olarak algilarim arkadaşında haklı 
(2,206 puan) tarafından
Canım şimdi hemen açıklayayım sana ben bu durumu bir aralar salgın vardı bebeğim o sırada 6 gün boyunca sürekli olarak kusma ishal iştah kaybı oldu 6 gün boyunca sürekli olarak benimle olmak istedi Ben 6 gün boyunca yıkanacak vakit bulamadım bebeğim babasında bile ağlıyordu beni istiyordu Yüksek tansiyon hastasıyım bu 6 gün içerisinde Tansiyonum da yükseldi ardından 23 yaşında menopoz başlangıcı olduğumu öğrendim fıtık desen o çıktı ama ben aylar öncesinde babası Kalp krizi geçirmişti aylar geçmesine rağmen günde 2-3 kez arayıp babasının onun annesinin halini hatırını sordum yani kimse kusura bakmasın ben bu kadar şeyle uğraşıyorken Bebeğimin ayrı benim ayrı sağlık sorunlarım ortaya çıkmışken bir Instagram videosuna gülücük atmadıysam Evet bu benim ayıbım Ama gerçek şu ki bu kadar şey üst üste gelip benim öyle bir psikolojim yok ben Instagram'a girip video izleyecek bir vaktim yok benim şimdi elini vicdanına koy ve bunca şeyde gelen Instagram videosuna gülücük koyar mıydın öyle bir şeye sahip olur muydun
tarafından
Arkadaşına durumu anlatsaydin anlardi
(2,206 puan) tarafından
Durumu biliyor zaten
0 oy
(4,400 puan) tarafından
Ay ona oyle gorende sevgilisiniz sanir. Bence usteleme. Gercek arkadaslar birbirlerini tanir.
0 oy
tarafından
offf ana olmusum milleyin tiribiyle ugrasamam valla kendine bir es bulsun onla ugrassin..
0 oy
(928 puan) tarafından
Valla kusura bakma videoyu açıp izleyecek kadar vaktin var, neden cevap yazmuyorsun?  Arkadaşın haklı , çok yoğun olan insan telefonu eline hiç alamaz ama sen mesajı açıyorsun ve izkiyorsun yani, video içeriğine göre bı gülücük bari atar insan. 
(2,206 puan) tarafından
Belki olurdun ama anlaşılan

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 233 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 165 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (946 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 252 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Melezprenses (440 puan) tarafından soruldu
0 oy