0 oy
1,121 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Bu ay bı kere çıktım 700 sadece yemeğe gitti artık ayda bı kereden fazla dışarda yemem çok pahalı olmuş siz ne sıklıkta dışarda yersiniz ben mi abarttim kız cimrimiyim yoksam :)

53 Cevaplar

0 oy
(9,620 puan) tarafından
Ayda 3 4 kere çıkıyoruz eve siparişte verdiğimiz oluyo 
-Reklam-
0 oy
(13,705 puan) tarafından
Dişarıdan sevmem. Maddı değil hijyen açısından güvenemiyorum. Burger Kingden whooper  yerim görümcem ısmarlıyor hep orda çalışıyor 
0 oy
(1,248 puan) tarafından

Düzenli cıkmayız ıkı ayda bir yada hiç cıkmayız oda burger king olur ama ramazanda iftrımızı dsrda yaptık cok guzeldi her seyden yedık 400 tutmustu ama guzel anı oluyor para olsada hep gtsek keske :'(:D

0 oy
(972 puan) tarafından
Aylığı aldığımız gün yedik yedik bidahaki aya kadar yiyemiyoruz maalesef çok pahalı herşey:D Hatta eşime diyorum boşver yemiyelim diye oda bi aylikta yiyebiliyoruz zaten diyor bana :D Aslında uzulunulecek bir durum çuvalla para olsa yetmiycek
0 oy
(153 puan) tarafından

Kız vAllahi pazar günü eşimle kahvaltıya gittik. Her seferinde serpme istiyoduk çoğu kalıyordu. Hem çöpe gitmesin diye hemde daha hesaplı olsun diye bu sefer farklı bişey yapalim dedik. Verdiğimiz siparişi yazıyorum;

• Simit-domates tabağı (1 simit,1 domates,1 salatalık,1 dilim peynir, bikaç tane de zeytin)
  • Simit-menemen (1 tane simit,az bişey menemen)
  • Birde patates kızartması.
  • 4 büyük çay 

Bu kadar bişeye nerdeyse 500 TL' ye yakın ucret ödedik. Serpme ile aynı fiyata geldi ama masada görünürde hicbisey yoktu. 

(122 puan) tarafından
Neresi orası ya içim acıdı kiz
(153 puan) tarafından
Sorma sormaa inan benim de içime acıdı. Evde çok daha güzellerini hazırlardım o paraya. İzmir'de yaşıyoruz ama öyle merkezi bi yer değil kasaba gibi düşün.
(122 puan) tarafından
Daha gitme oraya kazikmis kız  baksana sen en güzeli evde serpistirirsin inanıyorum ben sana:)
(153 puan) tarafından
Kız zaten 1 pazarımız var genelde hep evde hazırlarım. Dediğin gibi en güzelini de yaparım gerçekten. O kadar pişman oldum ki. Yazık yani değse tamam diycem. Eve geldik hesap yapiyorum resmen ne yedikte o kadar tuttu diye.
Eşime dedim bi dahakine evde hazırlayayım yanımıza alıp çay bahçesi gibi bi yer var burda oraya gidelim açık havada yiyelim değişiklik olur piknik gibi çok severim ben ama eşim pek sevmiyo elinde eşya taşımayı filan. Bakalim ikna edersem bi dahakine öyle yapicam napim uçmuş herşey.
0 oy
(9,922 puan) tarafından
Neyse ben yazmiyim millet şoktan şoka girer:))
0 oy
(8,662 puan) tarafından
4 kere yiriz her ay
(122 puan) tarafından
4 çok her biri 500 olsa 2 bin eder
(8,662 puan) tarafından
öyle cok büyük bişey yimiyoz biz dürüm yeriz 200 tl mi ne tutuyo 600 gidiyo ayda
(122 puan) tarafından
O zaman olur gidebilirsin canım bı daha bu fiyatları bulamican zaten şimdi uygunkebn bol bol ye benim yerimede ye :)
(8,662 puan) tarafından
aynen herşey palanıyo
0 oy
(361 puan) tarafından
Haftada 2 bilemedin 1 net
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Morelime o anki moduma bağlı bazen hiç bazen haftanın 4 günü ☺️
0 oy
(3,392 puan) tarafından
Biz her yerde yemiyoruz Istanbuldayiz güzel bir lokanta var ama baya tuzlu 2 Burger 1 kuşbaşı kaşarlı pide ve içeceklere 700tl vermiştik geçen ay. Eskiden ayda 3 4 kesin disarda yerdik artık ayda 2 max.
0 oy
(1,781 puan) tarafından
Ayda bir iki bir ara daha sık yiyorduk. Tasarruf yoluna gitmeye karar verdik canımız bir şey çekmediği sürece bir pilav cacikta karnımızı doyurur. Dışarıda en kötü yemek kişi başı 100den aşağıya yok.
0 oy
(327 puan) tarafından
Biz sık çıkarız da bu kadar tutmaz yani ayda 4 5 rahat gideriz tas çatlasın her kalktığımızda da 350 400 tutar senin ne öyle masayı mi donatıllar 
(122 puan) tarafından
Meşhur bı yerdi canım tarihi mekan o yüzden
0 oy
(4,372 puan) tarafından
Biz de hemen hemen her çıktığımızda yiyoruz ayda 5 6 sefer belki de daha fazla oldugu olur bende bu durumdan şikayetçiyim ama yemeği de evde yesek saat olarak dışarı çıktığımıza değmeyecek sık sık dışarı çıkıyoruz sevdiğimiz temizliğine güvendiğimiz belirli restoranlar var çıkmışken oralara gidelim diyoruz avm de yemek pişmanlık çünkü ne zaman yesem pişman olurum o yüzden işimi alışverişimi halleder bildiğim yerlere gitmeyi tercih ederim ama 2 kişi 600 700 rahat tutuyor orda da dediğin gibi insan sonradan üzülüyor bu paraya evimin Bi ihtiyacını alsaydım iyiydi diyorum her seferinde ☺️
0 oy
(1,030 puan) tarafından

Bende eşim de dışarı çıkmayı pek sevmeyiz bizim ortak arkadaşlçımız var genelde onlara gideriz onlar bize gelir felan he çıktığımız zaman da atıyorum 2 ayda 1 felan o zaman yeriz :D

0 oy
tarafından
eskiden haftasonlari giderdik de simdi cok nadir evde yaptigim yemegi disarda 10 kati vermek bana artik enayilik gibi geliyor
0 oy
(6,240 puan) tarafından
Vllh cnm doğrusu ne zmn gitsem dışarı yerim mesela hastane veya alışveriş vs ama başka da öyle gezmek için hiç çıkmadım bazen gezmeye kaplıca falan olunca gideriz o arada yeriz ztn 2 çocuğum var rahatlık olmayınca gitmek istemiyorum ztn
0 oy
(1,221 puan) tarafından
2-3 defa yeriz genelde denk gelince belki daha fazla dışarda işimizi olunca bu sayı artiyo beş on kere fln da eve söyleriz 
0 oy
(7,154 puan) tarafından
En son ne zaman dışarıda yemek yediğimi hatırlamıyorum bile. Bi girince bin liradan aşağı çıkılmıyor bende o parayla evimin eksiklerini alırım Bi hafta yerim diye düşünerek çıkamıyorum Bi yere
0 oy
tarafından
Dışarıda kaşık çatal ve bardak kullanmam
0 oy
(777 puan) tarafından
Daha dün yedik üç tane pizza orta boy 500 kusur bişey tuttu herşey uçmuş 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (542 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 519 göst.