0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (1,108 puan) tarafından
Kızlar ya ev sahibi evden çıkmamızı istiyor daha 2 yıl olmadı taşınalı eve zor alışmıştım kzını evlendirecek miş bizim oturduğumuz yere taşınacakmış evde bir iş yapasım gelmiyor artık çok soğudum ve bu durumdan çok rahatsız oluyorum napıcam ben sanki topladıkça temizledikçe aynı oluyor evde bulamıyorum eşim iş değişikliği yapacak hemen de çıkamıycam erteledik o yüzden taşınmayı aralığa kadar vaktimiz var bana destek verin toparlayayım kendimi her eleştiriye açığım 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sonuçta o evde oturuyorsun kiracida olsan kendi evinmis gibi kullanıp teslim etmen gerekiyor kaldiki daha 3 ay var 
(1,108 puan) tarafından
Ev pis değil dolapları çamları yeni sildim kendim dağınıklaştım süpürgemi de yapıyorum ama huzursuzum sanki hep böyle kirli gibi hissediyorum
tarafından
Tasincaksin ya onun psikolojsiidir
(1,108 puan) tarafından
Olabilir evede zor alışmıştım taşınmak çok zor geliyor
-Reklam-
0 oy
(789 puan) tarafından
Aynı şey benimde başıma geldi seni çok iyi anlıyorum evi daha 15 gün önce bal dök yala yapmıştım kapı duvar her yeri ellerim çamaşır suyundan patladı düşün ve bir haber geldi ki kira 10 bin olmuş ve oturduğum ev asla hak etmiyor 10 bin eşimde dedi buraya 10 bin vereceğime başka güzel bir eve veririm 10 bin senin dediğin gibi daha yemi yeni alıştım eve iki arkadaş yaptım zaten gurbetteyim kendimi İzmire yeni taşınmış gibi hissediyorum şimdi yine herşey sil baştan olacak 
(1,108 puan) tarafından
Bizim ki kira artışı da değil eşim de dedi paraysa sorun arttırayım kirayı dedi yok para değil evi komple yenileyeceğim kızım oturacak dedi zaten buraya taşınalı 2 yıl olmadı şimdi bide yeni ev arayışı bende aynı 1 hafta olmadı cam kapı banyo dolap heryeri temizledim ev sahibi de 2 gün önce aramış söylemiş evler 8 9 10 bin eşimde benim aldım parayla zor geçiniriz dedi iş teklifi geldi onu kabul etti 1 ay sonra taşınırız dedi ev bulunca dedi

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 768 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sekerpare (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 299 göst.
4 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 219 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.