0 oy
130 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (340 puan) tarafından
İyi günler hanımlar. Ankastre fırın almayı düşünüyorum. Daha önceki evimde vardı. Onu kullanmıştım. Şimdi başka eve geçtim. O yüzden fırınla ilgili hangi özellikler yeterli bilemiyorum. Turbo inox falan filan. Gerekli gereksiz ne özellikler var? Aldım ama pişmanım memnunum dediğiniz markalar neler? Bir de en pahalı olanı değil de şunun fiyatı çok iyi ama çok güzel diyebileceğiniz tavsiyeler 

5 Cevaplar

0 oy
(11,027 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Anlamam böyle eşyalardan öneri veremem kendi kullandığımdan başka. Benimki arçelik. Gereksiz diyeceğim bi özelliği yok. Dışarda kızartılmış tavuk satarlar ya hani yavaş yavaş döne döne pişenler. Ondan bile yapabiliyoruz evde. Özel aparatı var. Şimdi bütün fırınlarda var mı bilmiyorum ama ben bu fırında görünce şaşırmış ve sevinmiştim. Memnunum yani arçelikten
-Reklam-
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Ben Ankastre dahil bütün Beyaz eşyalarımda Hoover kullanıyorum ve çok memnunum canım uzun zamandır kullanıyorum 
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Kumtel alma ne alırsan al ben çok pişmanım kumtel aldığıma
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Altus marka beyaz cam olanlardan beş senedir kullanıyorum çok güzel ocağı da fırını da pişirmsi falan gayet memnunum. Tavsiye ederim fiyat konusunu bilmiyorum biz beş sene önce dörde almıştık takım halinde şuan kaçtır bilmiyorum ama
0 oy
(236 puan) tarafından
Daha bir ay olmadı profilo ankastre ve ocağını aldım şuan da çok memnunum çok güzel pisiriyo 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,794 göst.
6 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.
1 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yusufcukm (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
0 oy
5 cevap 388 göst.

409,789 soru

12,319,906 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...