0 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,572 puan) tarafından

Kızlar bu zayiflama kahvesinden kullanip fayda gören var mi

image

4 Cevaplar

+1 oy
(8,582 puan) tarafından
Şahsen güvenemiyorum böyle şeylere 
(5,572 puan) tarafından
Farmasininki denemistim ama bu markayi ilk defa duydum faydasi olur mu ki deneyen varmi acaba diye merak ettim
-Reklam-
0 oy
(1,131 puan) tarafından
Övüyorlar ama kullanmadim
(5,572 puan) tarafından
Hindiba kahvesini daha once icmistim farmasinin ama bu markayi ilk defa duydum
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Kızlar böyle şeyleri kullanıp sağlığınızı tehlikeye atmayın. Bunlar gerçek olsa memlekette kilolu kalmaz
(5,572 puan) tarafından
Tek başıma beceremiyorum bu diyet isini 5 kilo verdim tikandim canim surekli bisiler cekiyor hindiba kahvesini biliyorum farmasininki denemistim ama bu markayi bilmiyorum tokluk hissi versin istiyorum ödemlerim de var 10 kg fazlam var aynaya bakinca moralim bozuluyor
(5,455 puan) tarafından
Canım sağlıklı beslen. Emin ol vücudun ideal kilosunu bulacaktır. Evlatlarımız var sağlığımıza dikkat etmemiz lazım. Canın birşey mi çekiyor bi salatalık soy ye. Karbonhidrat ve şekeri kes bol su iç ödem gider zaten. Aç bırakma kendini. Aç kalırsan sürekli canın bieşeyler çeker. Önemli olan sürdürülebilir bir beslenme şekli
tarafından
Arkadaş çok doğru söylemiş bakın bilmeden bir kalp rahatsızlığıniz olur ilaç etki eder böyle şeyler içmek yerine mesela benim kardeşim şeker diyeti yaptı iki ay boyunca 15 kilo verdi ki kardeşim hayatım daha rahat diyordu sadece paketli gıdalar ve şekerli hamur işinden uzak durdu
(5,572 puan) tarafından
Kendim biraz daha çabalayım insallah verebilirim
0 oy
(410 puan) tarafından
Kullanmadım gerekte yok zaten on kilo verdim yediklerime dikkat ederek düzene girdi zaten yemek alışkanlığım 
(5,572 puan) tarafından
5 kilomu verdim geriye 10 kilom kaldı biraz daha cabalamaya karar verdim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Merve111 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
0 oy
7 cevap 242 göst.
0 oy
5 cevap 336 göst.
1 Ağustos 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Ecemimmm (134 puan) tarafından soruldu

412,575 soru

12,421,452 cevap

45,245 kullanıcı

Kategoriler

...