0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (1,700 puan) tarafından
Kızlar kızım iki buçuk yaşında şimdi hamileyim ablama söylemiş annem daha kimseye söylemedim

Ablamın dediği su isteyerek mi yaptınız buda kız sa oğlan olsun diye üçü de yaparsın biz altı kardeşiz diyor sende annem gibi sıralarsin (kendinin bı oğlu var yedi yaşında istemedi yapmadı daha )

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç kırılma boşver ama bir daha derse 3. Ününde kız olacağını bilsem yine yaparım de geç 
(1,700 puan) tarafından
Aynen canım ben öyle erkek çocuk düşkünü filan da değilim yani Rabbim ne verirse basım üstün
-Reklam-
0 oy
(45 puan) tarafından
Annene karşı mi bi siniri var annen cokmu erkek çocuk düşkünü çocukluk travması olusturduysa bu durum icinde annene karsi olan dolulugunu sana dökmüş aslinda
(1,700 puan) tarafından
Yok canım zaten ilk çocuğu erkek olmuş annem hiç öyle bir insan değil
0 oy
(11,816 puan) tarafından
Ablam erkek sevdalısı sanırım erkek olsun diye yapmadım deseydin Allah bilir 
(1,700 puan) tarafından
Hiç aklımın ucundan bile geçmedi kızıma kardeş olsun diye yaptık sırf erkek için yapacak olsam üst üste düşünmezdim sanırım
(11,816 puan) tarafından
Benimde 2 kızım var ne yalan söyleyeyim kız çocukları bana çok tatlı geliyor üçüncü de kız olursa başımın üstüne ❤️
(1,700 puan) tarafından
Tabiki de öyle ben zaten hiçbir zaman öyle bişey demedim
0 oy
tarafından
O.mu bakacakmis işte böyle hoş konuşuyorlar daha cinsiyetini bilmiyorum bilsemde anneme soyleneyecem neden mi ablamgile söylüyorlar sonra vay şöyle böyle kime.ne ya oglanda evlat   kızda evlat 
(1,700 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım sanki ben erkek diyip duruyorum da
tarafından
Öğrensende sakla deme kız çatlasın meraktan
(1,700 puan) tarafından
Mantıklı canım:))
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Ee kendi oğlan dogurmus da altin suyuna mi batirmislar. Densiz fesat. İlk dusundugu bu mu olmus yani 
(1,700 puan) tarafından
Aynen canım öğrenir öğrenmez söylemesi bunları çok zoruma gitti
0 oy
(1,050 puan) tarafından
Esin veya sen 1 de oğlum.olsa yeter falan mı dediniz bir yerde bide kirilmayin böyle şeylere o ablanız canınız ciğerimiz istersem 10 tane dogururum bekçilik.mi yapacaksın deyin gülün geçin 
(1,700 puan) tarafından
Yok canım hiçbir zaman öyle bir söz kendi aramızda bile geçmedi
(1,050 puan) tarafından
Hani olur ya bende derdim 1 erkek 1 kix olsun yeter gibisine ondan sordum bana da diyorlar 3.yapacak misin daha yapmazsın falan  bide benim pes pese aman kimene
(1,700 puan) tarafından
Tamam denebilir ama biz demedik canım kıza o kadar sevindik ki hiç aklımıza bile gelmemişti
0 oy
tarafından
Herkesin hayatına kimse karışamaz ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
0 oy
tarafından
Yâ ona ne su çocuk konusunda kimseye laf düşmez Allâh verirse dilerse ol demesiyle yaratır yani kendisi istediği kadar yapmasın bu bizim isteyip istemememize bağlı bir durum değil ki bizler sadece anne ve baba olarak vesileyiz. 
(1,700 puan) tarafından
Evet canım öyle de herkes anlamıyor maalesef

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 507 göst.
0 oy
16 cevap 554 göst.
26 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi25 (1,015 puan) tarafından soruldu
+2 oy
35 cevap 846 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,783 puan) tarafından soruldu
0 oy