0 oy
362 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (163 puan) tarafından
Yasmine başladım bugün 7. Günüm mide bulantım git gide artıyor sanki. beni çok rahatsız ediyor. İlaçla ilgili birşey mi?

7 Cevaplar

0 oy
(13,429 puan) tarafından
Ben 2 sene kullandım bende olmadı. Belki size yaramamış olabilir
-Reklam-
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Ben de üç sene önce içmiştim. Aşırı bulantı yapmıştı bende de. Cezerattaya başladım ben de dört gün oldu. Bir yan etki görmedim bunda
(163 puan) tarafından
Cerazette beni çok kötü yaptı haftada bir adet oluyordum bıraktım herkeste aynı etki olmuyor demek ki
(9,108 puan) tarafından
Ay ben de yeni başladım işte daha. İnşallah bir yan etki görmem. Emziriyorum diye bunu aldm ama
(163 puan) tarafından
İnşallah herkeste aynı etki yapmıyor belki size yarayabilir denemeden anlayamazsınız 3 kutu bitirdikten sonra düzene girebilirsin. Girmezsen o zaman değişmen gerekiyor ilacı. Ben 4 kutu kullandım düzelmeyince yasmine başladım yeni kutum bitince gece almayı denicem belki bulantım hafifler
(9,108 puan) tarafından
Yasmin bende çok bulantı yapiyo diye akşam dokuzda iciyodum.. bunu da sekiz buçukta içiyorum yine. İnşallah ters bir etki olmaz. İki çocuğum var başka düşünmüyorum. Mecbur içiyorum ilaci
0 oy
tarafından
Bazılarına yapiyo canım baş dönmesi mide bulantısı 
0 oy
tarafından
bende asiri mide bulantisi yapiyor gebelikten daha beter olyordum onun icin kullanmayi birakmstm
0 oy
tarafından
Evet bende de yaptı canım kullanmıyorum artık gebelikten Beter başka önlemler alıyorum 
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Bende kullanırken olmuştu baş ağrısı bulantı stres
0 oy
(2,146 puan) tarafından
Evet beni mahvetti yasmin. Doktor değiştirdi. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 94 göst.
0 oy
5 cevap 148 göst.
0 oy
5 cevap 263 göst.
19 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Senbihterziyagilsin (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 92 göst.
20 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (822 puan) tarafından soruldu

411,068 soru

12,373,389 cevap

42,609 kullanıcı

Kategoriler

...